Pozrite sa, čo si pre vás tento rok pripravili hviezdy v oblasti lásky a vzťahov.dreamstime
StoryEditor

Horoskop lásky na rok 2023: Ktoré znamenia sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote

04.01.2023, 19:00
ASTRO

Koniec roka a začiatok nového predstavuje príležitosť získať ďalšie informácie o tom, čo skutočne chcete v láske. Či už ste single alebo vo vzťahu, je dobré vedieť, čo na vás v roku 2023 čaká. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote.

V akom znamení ste sa narodili? Pozrite sa, či budete po celý rok riešiť partnerské spory, milostné trojuholníky, nevinné flirty alebo osudové lásky. Toto vás čaká v roku 2023 podľa astrológie.

Baran

Váš vzťah bude na začiatku roku naladený pozitívne, no dajte si pozor na majetnícke sklony partnera, ktorý vás bude chcieť mať iba pre seba. Rok 2023 vám prinesie aj veľa obdivovateľov a milencov. Nezadané si naozaj budú mať z čoho vyberať, zažijú nezabudnuteľné milostné romániky a zamilujú sa. Zadané naopak vo vzťahu čakajú hádky a boj. Koncom roka totiž zažijete flirt, kvôli ktorému sa budete musieť rozhodnúť medzi dvoma partnermi.

Býk

Tento rok praje najmä nezadaným ženám narodeným v znamení Býka. Síce budete najbližšie týždne pociťovať beznádej a samotu, nebude to dlho trvať. Do života sa vám pripletie niekto nový, ba dokonca až dvaja partneri, medzi ktorými sa budete musieť rozhodnúť. Nebojte sa jedného z nich vpustiť do svojho života, nechajte voľne pôsobiť svoje city a otvorte sa novým výzvam. Keď sa odvážite, na konci roka začnete konečne budovať vzťah.

Blíženci

Vnímate vo vzťahu už dlhší čas nespokojnosť? Síce máte všetko, čo ste si priali, aj napriek tomu je niečo zle. Práve z tohto dôvodu budete začiatkom roku zisťovať, čo je vo vzťahu nesprávne a čo je dobre. Napokon si uvedomíte, že potrebujete zmenu, nielen v láske. Začnete na sebe pracovať a vďaka tomu sa láska medzi vami a partnerom posilní. Koncom roka môžete dokonca očakávať aj zásnuby.

image

Blížencov čakajú zásnuby.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:50