Pozrite sa, čo si pre vás tento rok pripravili hviezdy v oblasti lásky a vzťahov.dreamstime
StoryEditor

Horoskop lásky na rok 2023: Ktoré znamenia sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote

04.01.2023, 19:00
ASTRO

Koniec roka a začiatok nového predstavuje príležitosť získať ďalšie informácie o tom, čo skutočne chcete v láske. Či už ste single alebo vo vzťahu, je dobré vedieť, čo na vás v roku 2023 čaká. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote.

Váhy

Čaká vás veľmi ťažký rok. Totiž, odhalí sa vaša nevera. Pravdepodobne, už dlhšie žijete v paralelnom vzťahu, myslíte na niekoho iného a zrazu sa všetko prevalí. Ak nechcete o partnera prísť, teraz je ten čas na vzťahu skutočne zapracovať. Nebojte sa, podarí sa vám to. Zmeníte svoj prístup, napravíte chyby a do konca roka urovnáte všetky spory.

Škorpión

Začiatkom roka stretnete niekoho nového a veľmi zaujímavého. Na jar sa k svojej novej láske dokonca nasťahujete a váš vzťah bude ako z rozprávky. Postupne sa však môže dostaviť sklamanie a depresia, vďaka čomu prestanete veriť, že raz príde ten pravý. Nezúfajte, koncom roka sa totiž objaví niekto z minulosti, s kým sa konečne budete cítiť dobre, tak sa tomu nebráňte.

Strelec

Už dlhodobo ste vo vzťahu nespokojné, a preto bude pre vás rok 2023 kľúčový. Začnete hľadať pre a proti vo vašom vzťahu a aj keď budete s partnerom prechádzať kolo vzájomných hĺbkových rozhovorov, zistíte, že je čas odísť. To, či bolo vaše rozhodnutie správne, potvrdí až nová osoba, pri ktorej prídete na to, že bývalý vzťah bol len o priateľstve a až teraz prišla na rad ozajstná láska.

image

Strelci stretnú osudovú lásku.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 15:35