Pozrite sa, čo si pre vás tento rok pripravili hviezdy v oblasti lásky a vzťahov.dreamstime
StoryEditor

Horoskop lásky na rok 2023: Ktoré znamenia sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote

04.01.2023, 19:00
ASTRO

Koniec roka a začiatok nového predstavuje príležitosť získať ďalšie informácie o tom, čo skutočne chcete v láske. Či už ste single alebo vo vzťahu, je dobré vedieť, čo na vás v roku 2023 čaká. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote.

Kozorožec

Nezadaným ženám sa budú tento rok do života pripletať noví muži, pre ktorých budete neustále premýšľať, ktorý je ten pravý. Síce nebudete musieť pohnúť ani prstom, rovnako tak budete plné pochybností. Naozaj je to to, o čom ste vždy snívali? V momente, keď si začnete myslieť, že sa nedokážete zamilovať, príde veľká láska. Dajte si však pozor na bývalého partnera, ktorý sa vo vašom živote zjaví len preto, aby všetko skazil a prebudil vo vás ďalšie pochybnosti.

Vodnár

Rok 2023 bude pre vás v oblasti vzťahov naozaj zaujímavý. Ozve sa vám totiž niekto z minulosti, koho ste hlboko milovali, no svoj vzťah neuzavreli. Okamžite vám rozhodí súčasnosť. Dajte si však pozor na to, aby ste sa nezamotali, pretože minulosť by sa mohla zopakovať. Uvedomte si, že to, čo bolo, sa už vrátiť nedá a vy máte so súčasným partnerom možnosť vybudovať stabilný vzťah.

Ryby

Nezadané majú tento rok šancu stretnúť svoju osudovú lásku. Zadané by naopak mali byť opatrné, pretože sa vo vašej práci objaví niekto veľmi príťažlivý. Z nevinného flirtu sa však môže dokonca vyvinúť naozajstná láska. Aj keď ste už dlhšie zamilované do iného, no zadaného, mali by ste dať tejto osobe šancu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 22:59