Pozrite sa, čo si pre vás tento rok pripravili hviezdy v oblasti lásky a vzťahov.dreamstime
StoryEditor

Horoskop lásky na rok 2023: Ktoré znamenia sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote

04.01.2023, 19:00
ASTRO

Koniec roka a začiatok nového predstavuje príležitosť získať ďalšie informácie o tom, čo skutočne chcete v láske. Či už ste single alebo vo vzťahu, je dobré vedieť, čo na vás v roku 2023 čaká. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sa zamilujú či zasnúbia a ktoré naopak čaká rok osamote.

Rak

V roku 2023 sa budete často vracať do minulosti. Možno sa stretnete s bývalým partnerom, ktorý bol pre vás dôležitý a keďže otvoríte aj staré rany, radšej cúvnete. Tieto mesiace jednoducho nie sú dobou, kedy si nutne musíte nájsť vzťah. Radšej sa preto venujte samým sebe, spoznávajte sa a o rok neskôr očakávajte zmenu. Zadaným ženám sa naopak vo vzťahoch bude dariť. Síce príde aj menšie problémy, vďaka spoločne strávenému času s partnerom si oživíte city a posilníte vzťah.

Lev

Viete, že na vzťahu treba pracovať a to bude aj krédo do nového roku 2023. Či už ste čerstvo zamilované alebo sa nachádzate v stálom vzťahu, budete sa snažiť prebudiť novú iskru, ktorá vám už dlho chýba. Čaká vás spoločná dovolenka, nezabudnuteľné výlety a romantické večere. Váš vzťah sa konečne posilní a upevní. Budete zažívať pocity zamilovanosti, ktorá občas skĺzne až to závislosti. Tú napokon prekonáte.

Panna

V tomto roku si musíte uvedomiť, že nemôžete mať strach z dlhodobých záväzkov alebo založenia si rodiny. Pokúste sa nemať predstavy a nechajte veci voľne plynúť. Poučiť sa môžete napríklad na milostných príbehoch vašich priateľov. Verte či nie, posunie vás to v živote o kúsok ďalej. Síce budete koncom roka s partnerom hore a raz dole, nevyhnete sa žiarlivosti, môžete sa pripraviť aj na dávku vášne a množstvo sexu.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:36