Tieto znamenia zverokruhu závidia šťastie v láske, úspech či talent.dreamstime
StoryEditor

Dokážu závidieť čokoľvek. Chcú všetko, čo máte vy: Toto sú najväčší neprajníci zverokruhu

24.12.2023, 08:00
ASTRO

Nebudeme si nič nahovárať, každá z nás už minimálne raz za život niekomu závidela šťastie v láske, dokonalú prácu alebo výhru v lotérii. Existujú však ľudia, ktorí bojujú so závistlivosťou na dennom poriadku. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sa radia k najväčším závistlivcom.

Niektoré z vás sú prajné, iné naopak závidia všetko, čo majú druhý. Či už sa to týka dokonalých manželov, priateľstiev, pracovných úspechov alebo nového oblečenia. Možno vám to nikdy nenapadlo, no ak je niekto schopný závidieť naozaj čokoľvek, môže za to aj znamenie zverokruhu, v ktorom sa narodili. Pozrite sa, komu dali hviezdy do vienka číru závisť.

Škorpión

Medzi najzávistlivejšie znamenia zverokruhu nepochybne patrí Škorpión. Ženy či muži, ktorí sa narodili v tomto znamení, závidia úspechy iných potichu, nenápadne a tajomne. Áno, túžia po všetkom, čo máte a neboja sa kvôli tomu urobiť čokoľvek. Vždy si dobre naplánujú, ako dostať to, čo chcú, a preto by ste sa pred nimi mali mať na pozore. Nezávidia však majetok, ale úspech, kariéru, talent či niektoré vlastnosti. Dokonca sa im stáva, že začnú žiarliť aj na svojho partnera. Či už je na jeho pracovné ponuky alebo pocit ohrozenia v láske.

Lev

Levy sú najsebeckejšie a najegoistickejšie znamenia z celého zverokruhu. Takisto však k týmto vlastnostiam musíme priradiť aj závistlivosť. Pre nich je nemysliteľné, ak im napríklad na večierku ukradnete všetku pozornosť alebo ukážete, že ste v živote úspešní a spokojní. Neznášajú, keď im v takýchto momentoch začne klesať sebavedomie a pribúdajú pochybnosti o samých sebe. Práve z tohto dôvodu si neodpustia si výčitky, kritiku, hryzavé poznámky, výsmech, a preto nečakajte, že vám niekedy budú niečo skutočne priať.  

image

Na tieto znamenia si dajte pozor. Závidia všetko, čo máte.

dreamstime

Rak

Najčastejším dôvodom závistlivosti Rakov je to, ak sa niekomu v ich blízkosti podarí podať lepší pracovný výkon. V momente začnú byť nespokojní a neistí samy so sebou. Bohužiaľ, len málokedy si to môžete všimnúť, pretože závisť vedia dobre skrývať a pocity nedostatočnosti v sebe urputne potláčajú. V zakrývaní negatívnych emócii a vlastností sú proste jednotky.

Panna

Síce sú Panny hanblivé, tajne závidia ostatným úspechy. Dokážu sa veľmi nahnevať, keď zistia, že niekto iný je v niečom lepší než ony. Vždy chcú totiž patriť medzi jednotky. Na jednej strane ich táto vlastnosť poháňa vpred, no na druhej ich ničí. Nečakajte preto, že sa budú radovať z vašich úspechov, ale naopak sa pripravte na odsudzovanie a intrigy.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sú energickí a súťaživí. Práve vďaka tomu túžia po všetkom čo máte, a preto nikdy nemôžu zostať pozadu. Závidieť vám môžu pracovné miesto, viac peňazí či lepšieho partnera. Dajte si však na nich pozor, pretože sa neboja dať vám najavo, ako sú nahnevaní, zle naladení a emocionálne zruinovaní. V takýchto chvíľach sa si nimi radšej nerozprávajte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 15:27