Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Rak vyrieši staré spory, Strelca čaká stretnutie v podobe lásky: Prečítajte si svoj týždenný horoskop

26.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 26. decembra do 1. januára.

Váhy

Tento týždeň vás budú pokúšať závistlivci a neprajní ľudia. Vy sa však nedajte odradiť od dobrej nálady a pripravte sa na šťastie, ktoré sa na vás konečne obráti. Váš úsmev a humor si všimne aj partner, ktoré mu sa zapáčite ešte viac. Síce sa vám bude zdať trochu ustarostenejší, nemusíte byť vzťahovačné, jeho problémy sa tentoraz netýkajú vás. V práci budete musieť zvýšiť pracovné tempu a prežiť namáhavú úlohu. Nebojte sa, šťastena pri vás bude stáť aj v tomto ohľade.

Škorpión

Tento týždeň sa vás zmocní smútok. Bude sa vám zdať, že na vás celý svet zabudol. Ak ste nezadané, pripravte sa na samotu, ktorá bude bolieť. Nepodľahnite však takejto nálade a nenechajte sa vyviesť z miery. V práci sa dostanete do potýčky s kolegom, no ak sa k tomu postavíte správne, môžete sa ostrej výmene názorov vyhnúť.

Strelec

Očakávať môžete príjemné stretnutia, a to najmä v podobe lásky či vážnejšieho flirtu. Ak ste zadané, osoba, ktorej čaru možno podľahnete, môže otriasť základmi vášho vzťahu. Dajte si na to pozor a rozhodujte sa srdcom. Zvýšenú pozornosť venujte aj svojmu zdraviu, ktoré vás môže hocikedy položiť na lopatky. Doprajte telu detox, pite bylinkové čaje a nezabudnite stráviť čas aj na čerstvom vzduchu.

image

Strelca čaká stretnutie v podobe lásky či vážnejšieho flirtu.

dreamstime

Kozorožec

Konečne sa vám tento týždeň uľaví, pretože vyriešite starý konflikt, ktorý vás dlho ťažil. Takisto je vhodný čas na to, aby ste zmenili niečo vo svojom vzťahu. Ak ste nezadané, hviezdy vám ponúknu nové možnosti, ktoré by ste mali využiť. Čo sa týka práce, na obzore je buď povýšenie alebo zmena zamestnania, vďaka ktorej sa vám finančne polepší. Nebojte sa toho, veď si to zaslúžite.

Vodnár

Ujasnite si, čo naozaj chcete. Totiž, stratili ste sa vo vašich cieľoch a odrazu neviete, ako ďalej. Odpovede na všetky otázky hľadajte vo vašom vnútri. Netýka sa to však len vášho súkromného života, ale aj profesijného. Začnite si viac veriť a nedržte sa v ústraní, kde vám uniká veľa príležitostí. Takisto, ak osobu vedľa seba naozaj milujete, dajte jej to najavo. Verte či nie, poteší sa.

Ryby

Radšej sa zavrite doma, vyberte sa na prechádzku a vyhýbajte sa návštevám. Tento týždeň vás totiž čaká niekoľko konfliktov. Mrzutosť a zlá nálada vás opustí až cez víkend. Dovtedy sa nenechajte vyprovokovať partnerom a blízkych nenakazte svojim rozpoložením. Ani v práci to nebudete mať jednoduché. Nepúšťajte sa do náročných úloh, na ktoré sa neviete sústrediť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:40