Prečítajte si váš osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Váhy budú odolávať pokušeniu, Škorpión zažije partnerskú krízu: Prečítajte si svoj týždenný horoskop

19.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 19. decembra do 25. decembra.

Baran

Ak ste sa narodili v tomto znamení, tento týždeň budete nabité dobrou náladou. Každý problém sa budete snažiť vyriešiť s nadhľadom a humorom. Dariť sa vám bude najmä v práci, kde vás čakajú zaujímavé stretnutia, ktoré vás konečne posunú ďalej. Na váš optimizmus však nebude zvyknutý partner, takže očakávajte aj žiarlivostné scény. Nezadané by mali naopak vyraziť von, pretože na vás čaká známosť, ktorá nemusí byť len flirtom na jednu noc.

Býk

Keďže ste nerozhodné a má si veríte, snažte sa tento týždeň omnoho viac premýšľať o svojej budúcnosti. Verte či nie, vyplatí sa vám to najmä v práci, kde by ste si mali zachovať chladnú hlavu a spoliehať sa na svoje osobné čaro, pretože na vás čaká povýšenie alebo zvýšenie platu. Vo vzťahoch to bude o čosi ťažšie. Môžete mať pocit, že vám nikto nerozumie, a preto sa snažte dať veciam voľný priebeh, nech sa veci vyvinú bez akéhokoľvek ovplyvňovania.  

Blíženci

Najbližšie dni vás šťastie neopustí, a preto pomocou intuície a vôle využite niektorú z ponúk, ktorú ste nedávno dostali. Nedajte sa odradiť prekážkami či problémami, ktoré budú prameniť najmä vo vzťahoch. Tento týždeň pre vás totiž môže byť v súkromí nepríjemný. Partner vyvolá konflikt, ktorého príčinou bude žiarlivosť, no snažte sa ho nedráždiť, pretože si narobíte zbytočnú škodu.  

image

Blížencov čakajú nepríjemné hádky.

dreamstime

Rak

Keďže sa vám v práci konečne podarilo vyriešiť problémy na vašu spokojnosť, doprajte si tento týždeň zaslúžený oddych. Vyberte sa na dovolenku, cestujte, spoznávajte, plňte si svoje sny a neľutujte peniaze. Práve vďaka tomu sa môžete cítiť plné energie a vitality, takže sa nenechajte vykoľajiť ani tým, ak sa vaše túžby nebudú stotožňovať s partnerovými.

Lev

Tento týždeň budete prekypovať dobrou náladou a skvelou kondíciou. Keďže ste sa ocitli v stereotype, snažte sa nasledujúce dni urobiť nejaké zmeny. Skúste napríklad zvoliť inú cestu do práce a uvidíte, či náhodou nestretnete niekoho, koho už dlho hľadáte. Aby ste posilnili vzťah s partnerom, urobte si víkend bez detí. Takisto si nezabudnite splniť želania či už o novej kuchyni alebo horskom bicykli.

Panna

Konečne sa vám bude dariť. Keďže budete hýriť nápadmi a sršať dobrou náladou, s kľudom sa pustite do náročnejších úloh, ktoré už dlho odkladáte. Všetko, do čoho sa pustíte, vám vyjde. Vaša energia bude tento týždeň nákazlivá tak veľmi, že ju prenesiete na svoje deti a partnera, s ktorým môžete zažiť malé dobrodružstvo.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:05