Prečítajte si váš osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Váhy budú odolávať pokušeniu, Škorpión zažije partnerskú krízu: Prečítajte si svoj týždenný horoskop

19.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 19. decembra do 25. decembra.

Váhy

Nasledujúce dni vás čaká veľké upratovanie. Avšak, nielen v domácnosti sa budete zbavovať nepotrebných vecí, ale aj v práci konečne prídete na to, že vám treba nového šéfa. Síce vám bude naklonená aj priazeň lásky a stretnete niekoho zaujímavého, ak ste s partnerom spokojné, radšej tomuto pokušeniu odolajte. Nezabudnite si dať pozor ani na svoje zdravie. Vaše telo volá po odpočinku, tak mu ho doprajte.

Škorpión

Tento týždeň nečakajte nič dobré, a to najmä vo vzťahoch. Doma budete pociťovať dusnú atmosféru, s partnerom si budete odrazu cudzí a nevyhnete sa ani hádkam. Nebojte sa, raz táto kríza pominie, a preto zbytočne neprilievajte olej do ohňa. Kvôli napätým vzťahom sa nebudete môcť sústrediť na prácu, takže si dajte pozor, aby ste si nevytvorili konflikty aj tam, kde to netreba.

Strelec

Dajte si pozor na svoje zdravie. Za bolesťami, ktoré poslednú dobu pociťujete, sa môže skrývať vážny problém, a preto nepodceňujte návštevu lekára. Naopak, šťastie sa na vás obráti vo vzťahoch, kde môžete očakávať milé prekvapenia. S partnerom zažijete pekný víkend, čo posilní vaše puto. V práci sa vám takisto bude dariť, no dajte si pozor na nervozitu a podráždenosť, ktorou môžete vyvolať roztržky.  

image

Strelcovi sa bude tento týždeň dariť najmä vo vzťahoch.

dreamstime

Kozorožec

Síce máte hlavu plnú nápadov a plánov do budúcnosti, radšej ich svojim nadriadeným nevnucujte. Dajte tomu voľný priebeh a verte či nie, vyplatí sa vám to. V súkromí sa nedajte vyprovokovať na neuvážené kroky a rozmyslite si dvakrát, kým čokoľvek poviete. Voľný čas využite naplno, venujte sa deťom a partnerovi, s ktorým môžete prežiť nezabudnuteľné chvíle.

Vodnár

Hviezdy si pre vás pripravili nepríjemnú návštevu a pozvanie k priateľom, ku ktorým sa vám vôbec nechce ísť. Či už napokon pôjdete, alebo nie, čaká na vás prekvapenie. Vo vzťahu budete pociťovať napätie, ktoré sa však nesnažte riešiť rozhovorom. Obaja potrebujete čas, aby ste si v hlave ujasnili to, čo naozaj chcete. V práci sa vám môže dariť, ale musíte sa prispôsobiť zmenám, ktoré sa vám až tak páčiť nebudú.

Ryby

Prichádzajúce sviatky pocítite tento týždeň na vlastnej koži. Síce sa budú nasledujúce dni niesť v znamení zhonu, udržte si dobrú náladu, ktorú vám nemôže nič pokaziť. Vaša dôkladnosť v práci sa vám konečne vyplatí, čo dáte pocítiť aj vašim najbližším. Nepokazte si preto atmosféru vo vzťahoch zbytočnými konfliktami pre bezvýznamné veci.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:06