Pozrite sa, ktorá vlastnosti patrí k najtoxickejším podľa znamenia zverokruhu.unsplash
StoryEditor

Baran je sebecký, Vodnárovi chýba empatia. Toto je vaša NAJTOXICKEJŠIA vlastnosť podľa znamenia zverokruhu!

14.12.2023, 11:34
ASTRO

Nedochvíľnosť, nešikovnosť či prílišná emocionálnosť. To sú vlastnosti, ktoré v podstate nikomu neublížia, no mali by ste vedieť, že v každej z vás sa skrýva aj jedna charakterová črta, ktorá keď sa dostane na povrch, môže narobiť veľké škody. Pozrite sa, aká je vaša najtoxickejšia vlastnosť podľa znamenia.

Váhy

Keďže sa Váhy túžia udržať na čele svojej svorky, no pritom si netúžia zašpiniť ruky, často si štvú druhých proti sebe. Totiž, namiesto toho, aby čelili problémom a nezhodám z očí do očí, s kľudom manipulujú svojich priateľov a blízkych.

Škorpión

Škorpiónky si v jednom protirečia. Na jednej strane majú veľký problém s dôverou, a preto im nevadí, že si čítajú vaše správy, hľadajú dôkazy o vašom klamstve a testujú vašu lojalitu. Avšak, ak budete raz očakávať od nich to isté, máte smolu.

Strelec

Strelkyne sa chcú vždy ukázať v čo najlepšom svetle, a preto často súperia so svojimi blízkymi. Ak vás prijali na dobrú školu, ich zobral na omnoho lepšiu. Ak ste vy napísali báseň, ony napísali román. Jednoducho, milujú hry, v ktorých vždy zvíťazia.

image

Strelkyne musia zvíťaziť v každej hre.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 22:49