Pozrite sa, ktorá vlastnosti patrí k najtoxickejším podľa znamenia zverokruhu.unsplash
StoryEditor

Baran je sebecký, Vodnárovi chýba empatia. Toto je vaša NAJTOXICKEJŠIA vlastnosť podľa znamenia zverokruhu!

14.12.2023, 11:34
ASTRO

Nedochvíľnosť, nešikovnosť či prílišná emocionálnosť. To sú vlastnosti, ktoré v podstate nikomu neublížia, no mali by ste vedieť, že v každej z vás sa skrýva aj jedna charakterová črta, ktorá keď sa dostane na povrch, môže narobiť veľké škody. Pozrite sa, aká je vaša najtoxickejšia vlastnosť podľa znamenia.

Blíženci

Ženy Blíženci majú skvelé komunikačné zručnosti, ktoré však vedia ľahko zneužiť vo svoj prospech. Vďaka tomu, že sú schopné dobre zhodnotiť obe strany problému, dokážu presvedčivo prekrútiť pravdu tak, aby sa vyvarovali chaosu a dráme. V podstate, vďaka komunikácii vedia ospravedlniť svoje klamstvá pred samými sebou.

image

Blíženci vád dokážu zmanipulovať bez toho, aby ste o tom vedeli.

dreamstime

Rak

Síce sú ženy narodené v znamení raka emocionálne inteligentné, ak využijú túto vlastnosť so zlým úmyslom, dokážu narobiť veľké škody. Totiž, sú skvelými manipulátorkami, ktoré vedia, čo na vás platí a ako vás dostať na svoju stranu. Bohužiaľ, nikdy sa za svoje správanie nebudú cítiť previnilo.

Lev

Levice sú jasný príkladom seba-lásky a narcizmu. Všetko by bolo v poriadku, keby sa ich večný smäd po pozornosti dal niekedy uhasiť. Často vďaka tomu totiž prichádzajú o verných priateľov a majú problém nájsť si partnera.

Panna

Perfekcionizmus je druhým menom žien narodených v znamení Panny. Túto vlastnosť majú hlboko zakorenenú vo svojej analytickej mysli, vďaka čomu vidia všetko negatívne. To dokáže človeka rozhodiť, pretože svoju negativitu prenášajú na všetkých okolo rýchlosťou svetla.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:28