Zistite, čo vás čaká a neminie tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Býk bude nepokojný, Panna stretne budúceho partnera: Zistite, čo si pre vás hviezdy pripravili tento týždeň

12.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 12. do 18. decembra.

Baran

Nedávno ste si pohnevali človeka, na ktorom vám záležalo. Našťastie, v tieto dni sa to medzi vami vyjasní. Tento týždeň sa môžete tešiť na pocit spolupatričnosti, lásky a náklonnosti. Uvedomíte si, že jediné, čo je v živote najdôležitejšie, sú vaši blízky a rodina. Dajte si však pozor na to, aby vám neustále ubiehajúce myšlienky na domov, nepokazili pracovné tempo a nenahnevali nadriadených. Dariť sa vám bude aj vo svete financií. V priebehu týchto dni sa k vám dostanú nečakané peniaze.

Býk

Pripravte sa na nepokoj, ktorý si nebudete vedieť vysvetliť. Kvôli nedostatku energie a nervozite budete pociťovať bojovnú náladu najmä vo vzťahoch. Vaše citové rozpoloženie si odnesie predovšetkým partner, takže si dajte pozor na slová, ktoré mu v návale hnevu poviete. Načerpať sily môžete formou pohybu, vďaka ktorému sa odreagujete od stereotypu všedných dní. Ak máte chuť pustiť sa do niečoho nového alebo túžite zmeniť zamestnanie, teraz je najideálnejší čas na to, aby ste si splnili všetky svoje profesijné ciele.

Blíženci

Tento týždeň vám prinesie mnohé problémy, ktoré budete musieť zvládnuť citlivo. Dávajte si pozor najmä na svoje zdravie, pretože sa u vás môže zhoršiť stav dlhotrvajúcich ťažkostí. Pokoj a pocit šťastia naopak nájdete v kruhu blízkych a rodiny. Ak vás niečo trápi, povedzte im to, uľaví sa vám. Pokiaľ sa nepustíte do žiadnych výrazných zmien v akejkoľvek oblasti života, môžete prísť k istým peniazom a vyjasniť si napäté vzťahy s kolegami v práci.

image

Blíženci pocítia pokoj a šťastie najmä v kruhu blízkych a rodiny.

dreamstime

Rak

Máte už dlho pocit, že sa vám v ničom nedarí? Skúste to tento týždeň prehodnotiť. Zlepšiť by sa to malo najmä v práci, kde zvážte, či odchod nebude najlepšou a najrozumnejšou voľbou. Vďaka tomu môžete vyriešiť aj dlhodobé finančné problémy či bolesti hlavy a chrbta, ktoré vás trápili kvôli napätým dňom. Pozor si dajte na neuvážené reakcie a slová, ktoré môžu zapríčiniť nepríjemné hádky či žiarlivostné scény s partnerom.

Lev

Na začiatku tohto týždňa môžete pociťovať mrzutosť či náladovosť, ktorej príčinou sú najmä neprajníci okolo vás a nepozvaní známi. To sa však zmení, keď sa vám konečne vydarí istý projekt v práci, ktorý ste sa dlho báli rozbehnúť. Keďže v poslednom čase túžite po láske, s príchodom víkendu by ste sa mali zamerať viac na svojho partnera. Zabudli ste totiž, že jeho spoločnosť môže byť pre vás v tomto stresovom období veľkou záchranou.

Panna

Čaká vás týždeň pokoja, lásky a bohatstva. Slobodní dostanú konečne šancu stretnúť svojho budúceho partnera. Musíte však zostať v strehu, inak ho miniete. Zadaným sa naopak posilní vzťah a dozvedia sa skvelú správu, ktorá ich posunie vpred. Doprajte si tieto dni aj čas pre seba a kúpte si niečo, čo vám urobí radosť. V práci nedovoľte nadriadeným, aby sa s vami zahrávali. Prejavte vôľu, nevzdávajte sa a choďte si odhodlane za svojim cieľom.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:43