Podľa dátumu narodenia dokážete o sebe zistiť naozaj čokoľvek.dreamstime
StoryEditor

Takto vás definuje POSLEDNÁ číslica roku narodenia: Zistite, aká ste podľa nej osobnosť

14.12.2023, 16:00
ASTRO

Deň a dátum, kedy ste sa narodili, majú večný vplyv na váš život a existenciu. Každé číslo v ňom niečo symbolizuje a k niečomu vás predurčuje. My sme sa rozhodli zamerať na poslednú číslicu roku vášho narodenia, ktorá vám prezradí, ako sa prejavuje vaša osobnosť.

Väčšinou sa pozeráte na dátum narodenia, ktorý vám určuje, aké ste znamenie zverokruhu. Nemali by ste však zabúdať ani na rok, v ktorom ste sa narodili, respektíve jeho posledné číslo, ktoré hrá vo vašom živote významnú úlohu. Vďaka nemu totiž môžete zistiť, aká ste osobnosť, čo vás charakterizuje a ktorý element k vám podľa čínskeho učenia patrí.

Nebojte sa, nemusíte nič počítať, ani sa pozerať do žiadnych tabuliek. Jednoducho, vybavte si svoj rok narodenia a vezmite z neho poslednú číslicu. Ak ste sa napríklad narodili v roku 1970, vaším číslom je teda 0. Takto vás definuje.

0 a 1: Element – kov

Máte pevnú vôľu, vďaka čomu sa neradi vzdávate a vždy idete za svojím cieľom. Keďže vám nikto nemôže nič prikazovať, často mávate problémy s autoritami. Síce veľa utrácate, no viete si zarobiť peniaze, bez ktorých si nedokážete predstaviť život.

Podľa čínskej medicíny k vám patrí biela farba, ktorej keď nemáte dostatok, prejaví sa to na strate odvahy a vytrvalosti. Vaším elementom je kov, ktorý ovplyvňuje pľúca a hrubé črevo, a tak si dajte pozor na problémy s dýchavičnosťou, kašľom či astmou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:32