Podľa dátumu narodenia dokážete o sebe zistiť naozaj čokoľvek.dreamstime
StoryEditor

Takto vás definuje POSLEDNÁ číslica roku narodenia: Zistite, aká ste podľa nej osobnosť

14.12.2023, 16:00
ASTRO

Deň a dátum, kedy ste sa narodili, majú večný vplyv na váš život a existenciu. Každé číslo v ňom niečo symbolizuje a k niečomu vás predurčuje. My sme sa rozhodli zamerať na poslednú číslicu roku vášho narodenia, ktorá vám prezradí, ako sa prejavuje vaša osobnosť.

2 a 3: Element – voda

Patríte k pokojným, priateľským a láskavým ľuďom. Často ste obklopení množstvom priateľov, ktorí za vami chodia, aby sa zverili so starosťami a trápeniami, s ktorými im môžete pomôcť. Ste rodinné typy a skvelí rodičia, ktorí celú svoju rodinu zahrnú láskou a porozumením. Dajte si však pozor na to, aby ste to neprehnali.

Totiž, všetko sa môže otočiť proti vám. Vaším elementom je voda, ku ktorej patrí modrá farba. Ak jej máte málo, prejaví sa to neustálym stresom, z ktorého sa nie a nie dostať. Zvýšenú pozornosť venujte aj problémom s chrbticou, kĺbmi, zubami či vlasmi.  

4 a 5: Element – drevo

Ste sebavedomí, radi cestujete a spoznávate nové veci či ľudí. Nedokážete obsedieť na jednom mieste a ste rázni. Vďaka svojmu inštinktu sa dokážete rozhodnúť hneď a väčšinou správne. Radi pomáhate druhým, pokiaľ cítite, že to potrebujú. Síce často lietate v oblakoch a nie vždy stojíte nohami pevne na zemi, máte veľké odhodlanie, vďaka čomu si môžete splniť každý sen a prekonať všetky prekážky. K elementu drevo patrí zelená farba, ktorej keď máte nedostatok, chýba vám energia a motivácia. Takisto je s ním spojená pečeň a žlčník, takže si dajte pozor na svalstvo, šľachy, nechty aj zrak.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 05:22