Zistite, či si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Býka čakajú hádky, Kozorožca finančná strata: Prečítajte si svoj osobný horoskop na tento týždeň

05.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 5. do 11. decembra.

Baran

Tento týždeň by ste mali počúvať svoj vnútorný hlas. Ak si túžite splniť sny a zrealizovať všetky predstavy, choďte do toho a nepozerajte sa na názor druhých. Čo sa týka, vzťahov, tieto dni sa presvedčíte o tom, že priateľstvo nie je o nič menej ako láska. Zažijete totiž krásne chvíle, z ktorých budete čerpať energiu aj ďalšie mesiace. V práci sa naopak nenechajte ovplyvňovať kolegami a presaďte svoju vôľu. Čaká vás kariérny postup, no netreba premeškať správny okamih.  

Býk

Čaká vás nabitý pracovný týždeň, a preto sa pripravte na horší fyzický a psychický stav. Cez víkend dajte prednosť relaxu nad povinnosťami a užite si voľné chvíle pri televízore či knihe so šálkou dobrého čaju. O nič lepšie sa nebudete cítiť ani v oblasti vzťahov. Môžete pociťovať nervozitu, netrpezlivosť a rozčúlenie. Atmosféra u vás doma bude naozaj dusná. Keďže vás neminú ani hádky, snažte sa voliť miernejšie slová, aby sa to ešte nezhoršilo.

Blíženci

Ženy narodené v tomto znamení sa majú na čo tešiť. Do vašich dní totiž prichádza pokoj. Konečne sa všetky nezrovnalosti ustália, vyjasnia alebo stratia svoj význam. No pozor, netešte sa dlho, pretože nakoniec môžete stáť pred dôležitým rozhodnutím, ktoré sa bude týkať finančnej situácie v zamestnaní. Nezabudnite o tom povedať aj vášmu partnerovi, ktorý sa za vašu úprimnosť poďakuje milým prekvapením.

image

Blíženci by sa nemali báť komunikovať so svojim partnerom.

dreamstime

Rak

Cítite napätie a neviete sa na nič sústrediť? Bohužiaľ, tento týždeň si pre vás hviezdy pripravili o čosi ťažšie obdobie. Za vaše zvláštne pocity bude môcť najmä nový kolega v práci, o ktorom si budete myslieť, že nahradí vaše miesto. Neupriamujte zbytočne pozornosť týmto smerom, radšej sa zamerajte na partnerský vzťah, v ktorom už dlhšie pociťujete stereotyp. Ak vám vo vzťahu niečo chýba, povedzte to svojej polovičke a verte či nie, mnohé sa tým zmení.  

Lev

Tento týždeň budete mať energie veľmi málo. Premôže vás únava, bolesti hlavy a nervozita. V práci dostanete ťažkú úlohu, ktorá vás bude neskutočne vyčerpávať. Rovnako tak to budete mať aj vo vzťahoch. Partner vám totiž bude vyčítať udalosti, ktoré spôsobil niekto z jeho okolia a nie vy. Práve z tohto dôvodu by ste si mali naplniť predstavy o oddychu a dovolenke, ktorá vyrieši každý konflikt a uvoľní vašu myseľ.

Panna

Konečne sa môžete tešiť na príval elánu a energie. Avšak, neplytvajte ňou na zbytočnostiach. Tento týždeň vás prekvapia príbuzní, ktorí vás predtým nepočúvali, no teraz sa začnú zaujímať o váš názor a riešenia. Využite túto situáciu a dajte do poriadku všetky vzťahové záležitosti, ktoré vás trápia. Verte či nie, spadne vám kameň zo srdca. Nezabudnite, že príval energie vám pomôže aj v práci, v ktorej dostanete možnosť doplniť si vedomosti štúdiom alebo absolvovaním nejakého kurzu.

 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 06:38