Tieto znamenia zverokruhu sú naivné, ľahko manipulovateľné a napokon aj často sklamané.unsplash
StoryEditor

Sú často sklamané z dôverčivosti a každý ich využíva: Toto sú najnaivnejšie znamenia zverokruhu

27.11.2022, 07:00
ASTRO

Niektoré znamenia zverokruhu sú poriadne naivné, pretože dokážu uveriť všetkému, čo im poviete. Bezhlavo sa zamilujú, odovzdajú svoje srdce takmer hocikomu a napokon sa kvôli svojej priveľkej dôverčivosti sklamú. Tieto znamenia sa dajú veľmi ľahko zmanipulovať, ovplyvniť a vnútiť im svoj názor. Zistite, či k nim patríte aj vy.

Samozrejme, naivita sa môže vo väčšej i menšej miere vyskytnúť u ľudí akéhokoľvek znamenia, no existujú tri, u ktorých prílišná dôverčivosť, láskavosť, chápavosť a schopnosť dávať každému druhú šancu prevláda. Ak patríte k týmto znamenia, mali by ste si dať na ľudí vo svojom okolí veľký pozor. Totiž, veľmi ľahko vás dokážu zmanipulovať a ovplyvniť, vďaka čomu môžete často prežívať sklamanie. Toto sú najnaivnejšie znamenia zverokruhu.

Panna

Jedným z najnaivnejších znamení je nepochybne Panna. Síce sú ženy narodené v Panne systematické, praktické a inteligentné, majú tendenciu sadnúť na lep ľuďom, ktorých si vážia. Totiž, na druhých sa vždy snažia nájsť to najlepšie, pretože veria, že ich nikto nemôže v ničom oklamať. Ich prílišná dôverčivosť ich však často dostáva do veľkých problémov a následné sklamania dopadajú na ich psychiku veľmi ťaživo. Jednoducho, konajú bezhlavo, berú si veci k srdcu, a ti ich časom vnútorne rozbije.

image

Tieto znamenia uveria hocikomu.

dreamstime

Ryby

Ženy narodené v znamení Ryby sú krehké, emocionálne, optimistické a láskavé. Síce si k nim ľudia často chodia po rady, ony samy niekedy doplatia na prílišnú otvorenosť a naivné videnie reality. Ich najväčšou nevýhodou je, že zvyknú prehliadať nekalé zámery druhých a snažia sa aj na nesprávnych miestach či osobách hľadať to dobré. Ľahko sa nechajú zmanipulovať a oklamať tými, ktorí sa tvária, že sú k nim milí. Bohužiaľ, aj keď sa napokon popália, aj tak dokážu urobiť tú istú chybu stále dookola.

Strelec

Strelkyne sú veľké optimistky, ktoré pohár vždy vidia poloplný a nie poloprázdny. Často sa na svet pozerajú cez ružové okuliare, a to sa im vie napokon v živote poriadne vyplatiť. Zvyknú totiž ignorovať riziko a zabúdať na to, že ich otvorenosť sa môže zásadne otočiť proti nim. Našťastie, aj keď prídu dosť neskoro na to, že ich niekto oklamal, takáto nepríjemná skúsenosť ich nezničí a oni s úsmevom na tvári kráčajú ďalej. Aj napriek tomu by nemali investovať do ľudí, ktorý im nevedia dať nič dobré.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:29