Zistite, či si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Býka čakajú hádky, Kozorožca finančná strata: Prečítajte si svoj osobný horoskop na tento týždeň

05.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 5. do 11. decembra.

Váhy

Tento týždeň sa budete zameriavať na pracovné záležitosti, dajte si však pozor na to, aby vaše úsilie nenarušilo partnerské vzťahy. Aj keď budete mať s partnerom akékoľvek konflikty, nerozmýšľajte nad rozchodom kvôli problémom, ktoré sa dajú vyriešiť komunikáciou. Na druhej strane sa nebojte zariskovať a ísť do niečoho zásadnejšieho, ako je napríklad sťahovanie. Doprajte si však aj oddych, ktorý vám ponúkne čas na premýšľanie nad dôležitými životnými otázkami.

Škorpión

Hurá, konečne sa vám bude dariť, a to nielen po pracovnej, obchodnej, ale aj vo finančnej oblasti. Hviezdy vám však nebudú naklonené v medziľudských a partnerských vzťahoch. Skúste sa preto tento týždeň zamerať na napätú situáciu s vašim partnerom. Strávte spoločný víkend niekde v kúpeľoch, nelejete si víno, komunikujte a vytvorte takú atmosféru, pri ktorej zabudnete na doterajšie prehrešky.

Strelec

Tento týždeň vás nečakajú žiadne výrazné zmeny ani nezabudnuteľné zážitky. Dajte si však pozor na osobu, ktorá vám za vaším chrbtom robí veľké problémy. Či už je to hašterivý kolega v práci alebo iný zlomyseľný človek, najlepšie bude, ak odídete do ústrania. Doprajte si toto obdobie relax, venujte sa tým, na ktorých vám záleží a vyhnite sa alkoholu, ktorý môže spôsobiť zlé psychické rozpoloženie.

image

Strelec by si mal tento týždeň dopriať oddych.

dreamstime

Kozorožec

Nasledujúce dni sa snažte chopiť iniciatívy, najmä čo sa týka vyriešenia starých sporov s blízkymi priateľmi. V práci to naopak nepreháňajte, nebuďte príliš autoritatívne, ale trpezlivé a chápavé, inak sa stanete neobľúbenými. Pozor si dajte aj na svoje peniaze, pretože vám hrozí finančná strata, krádež. Inak by vám tento týždeň nemal priniesť žiadne komplikácie.

Vodnár

Čakajú vás zaujímavé stretnutia, ktoré sa týkajú najmä práce. Vďaka nim môžete odhaliť vhodnú stratégiu, ktorá vás posunie ďalej. Nebojte sa pozrieť na svoju prácu aj inými očami, môžu sa vám totiž otvoriť nové obzory. Vo vzťahoch sa vám naopak nebude veľmi dariť. S partnerom zažijete niekoľko hádok, kvôli ktorým pocítite nervozitu. Tú si môžete kompenzovať časom, ktorý venujete svojim štvornohým miláčikom alebo prechádzkam stráveným osamote.

Ryby

Eufória posledných dní vás síce opustí, no stále dokážete hravo zvládnuť všetky úmorné povinnosti. Tento týždeň sa snažte veľa nepremýšľať, radšej sa nad problémami povzneste. Naopak sa môžete tešiť na pohodu vo vzťahoch. Vďaka bláznivému nápadu totiž zažijete príjemný večer s partnerom, ktorý sa budete niesť v znamení vášne a lásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 22:23