December pre zadaných i slobodných bude plný zvratov.
StoryEditor

Váš SEX horoskop na december je tu. Čo čaká zadaných a nezadaných do konca roka?

05.12.2022, 10:26
ASTRO

Ak sa pýtate, či si môžete ešte tento rok uchamtnúť náružívý bozk pod imelom možností je neúrekom. Pretože planéty sa pohybujú a vyzerá to tak, že koniec roka 2022 bude nabitý akciou. December sa začal Venušou, planétou, ktorá vládne nášmu milostnému životu a túžbam, ale aj Marsom, planétou, ktorá vládne konfliktom. To sa môže premietnuť do vážnych problémov. Iba ak to dovolíte.

RAK

Slobodní: Ak viete, kto ste a kam smrujete, nebude ťažké niekoho nájsť. Ujasnite si teda svoje ciele a identitu! So sezónou Kozorožca je teraz ideálny čas sa zamyslieť. Odložte staré vzory a budete odmenení! Len majte oči otvorené... osoba, ktorú hľadáte, môže byť práve vo vašej obvyklej kaviarni.

 

Vo vzťahu: Vy a váš partner, vaša energia sú začiatkom mesiaca priam vibrujúce a môžete za to poďakovať Venuši v Strelcovi. Vy dvaja vylepšujete veci okolo domu a len si prechádzate zoznamom úloh, čo je úžasné. Využite druhú polovicu mesiaca a užite si prvé plody vašej práce! Život, tak ako väčšina ostatných vecí, uteká a plynie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 09:51