December pre zadaných i slobodných bude plný zvratov.
StoryEditor

Váš SEX horoskop na december je tu. Čo čaká zadaných a nezadaných do konca roka?

05.12.2022, 10:26
ASTRO

Ak sa pýtate, či si môžete ešte tento rok uchamtnúť náružívý bozk pod imelom možností je neúrekom. Pretože planéty sa pohybujú a vyzerá to tak, že koniec roka 2022 bude nabitý akciou. December sa začal Venušou, planétou, ktorá vládne nášmu milostnému životu a túžbam, ale aj Marsom, planétou, ktorá vládne konfliktom. To sa môže premietnuť do vážnych problémov. Iba ak to dovolíte.

BLÍŽENCI

Slobodní: Keď sa Venuša 10.12 presťahuje do Kozorožca, môžete zistiť, že túžite po intimite. Otázkou je, ako sa môžete dostať na miesto, kde ste pohodlne zraniteľní? Nájdite si čas na zápis do denníka a zistite, čo máte práve na mysli. Ak to považujete za správne, podeľte sa o svoje najvnútornejšie myšlienky s ľuďmi, ktorých máte radi. Nikdy neviete, aký výnimočný človek vám môže venovať veľkú pozornosť.

 

Vo vzťahu: Je možné, že necítite ťažkosti vášho partnera a on vaše, čo môže spôsobiť najrôznejšie problémy. Teraz, vyzbrojení Marsom a Mesiacom vo vašom znamení, je čas sa s tým vysporiadať. Nechajte to všetko vyjsť na povrch a povedzte svojmu partnerovi, ako sa cítite. Ak tak urobíte, vstúpite do sezóny Kozorožca (a do toho otravného retrográdneho Merkúra) v lepšom usporiadaní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 22:51