December pre zadaných i slobodných bude plný zvratov.
StoryEditor

Váš SEX horoskop na december je tu. Čo čaká zadaných a nezadaných do konca roka?

05.12.2022, 10:26
ASTRO

Ak sa pýtate, či si môžete ešte tento rok uchamtnúť náružívý bozk pod imelom možností je neúrekom. Pretože planéty sa pohybujú a vyzerá to tak, že koniec roka 2022 bude nabitý akciou. December sa začal Venušou, planétou, ktorá vládne nášmu milostnému životu a túžbam, ale aj Marsom, planétou, ktorá vládne konfliktom. To sa môže premietnuť do vážnych problémov. Iba ak to dovolíte.

BARAN

Slobodní: Emócie nie sú na vašej strane, najmä okolo splnu 7.12  takže možno nie je najlepší čas vyraziť na prvé rande! Zostaňte radšej doma, pustite si pokjnú hudbu a venujte sa sebe. Do konca mesiaca sa budete snažiť rozšíriť a preskúmať svoje možnosti, takže si šetrite energiu na akékoľvek flirtovanie, keď budete v lepšom priestore.

 

Vo vzťahu: S planétou expanzie Jupiter, ktorá sa 20.12 presunie do vášho znamenia, je váš dlhodobý plán na prvom mieste. A to by, samozrejme, mohlo viesť k pôsobivým rozhovorom s vaším partnerom. Nájdite si čas, aby ste sa dozvedeli o partnerových plánoch do budúcnosti a o tom, či sú v súlade s vašimi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:46