Máte vo svojom okolí niekoho, s kým sa naozaj nemusíte? Možno sa nájdete v znameniach, ktoré sa vzájomne nenávidia.dreamstime
StoryEditor

Navzájom sa nenávidia: Tieto znamenia zverokruhu spolu nedokážu vydržať v jednej miestnosti

23.11.2022, 19:00
ASTRO

Nenávisť k niekomu môže mať veľmi veľa podôb. Nemusíte si však prísť na meno len kvôli tomu, že sú medzi vami rozdiely v osobnostiach, závisí to aj od dátumu narodenia. Máte vo svojom okolí osobu, s ktorou sa nenávidíte, pretože rada robí všetko to, čo vás nezaujíma? Pozrite sa, či sa vaše znamenia náhodou nenájdu v zozname tých, ktoré spolu nevydržia v jednej miestnosti.

Každej z vás určili hviezdy jedno znamenie zverokruhu, s ktorým sa to vaše jednoducho nenávidí, nech sa deje čokoľvek. Poznáte niekoho, s kým by ste sa pri vzájomnom kontakte okamžite pustili do slovnej bitky alebo niekoho, kto vás privádza do šialenstva len tým, že sa s vami nachádza v jednej miestnosti? Aby ste vedeli, na koho si máte dať vo svojom okolí pozor, pripravili sme si pre vás zoznam znamení, ktorých spája priam brutálna vzájomná nenávisť.

Baran a Býk

Tieto dve znamenia sa nevedia vystáť, pretože sú veľmi tvrdohlavé, čo znamená, že v hádke by nedokázalo ustúpiť ani jedno z nich. Baran to dokonca ešte sťažuje tým, že je rodený bojovník, ktorý zbožňuje súťažiť s ostatnými. Naproti Býkovi, ktorý si rád dopraje pokoj, je Baran neustále zaneprázdnený a aktívny, a preto je pre Barana Býk lenivým povaľačom. Práve v tom tkvie ich nenávisť. Baran totiž neznáša ľudí, ktorí podľa neho žijú nudným a pasívnym životom. Najhoršie na tom je, že Býk na Baranove urážky trpezlivo vzdoruje a keď pretečie posledný pohár, okamžite vypení.

Kozorožec a Ryby

Medzi týmito dvoma znameniami vládne neuveriteľná nenávisť, v ktorej hrá najväčšiu rolu logika verzus emócie. Kozorožec totiž spochybňuje všetko, čo sa nedá logicky či racionálne vysvetliť, a preto mu prekážajú ľudia narodení v znamení Ryby, ktorí vždy dávajú prednosť emóciám a intuícii. Jednoducho, ich vzájomná nenávisť spočíva v tom, že ide o dva rozdielne typy osobností, ktoré sa na svet pozerajú z inej perspektívy.

image

Nájdete sa medzi týmito znameniami aj vy?

dreamstime

Lev a Panna

Ak by sme mali uviesť najväčšie protipóly medzi znameniami zverokruhu, nepochybne to bude Lev a Panna. Nieto sa čomu čudovať, veď Lev miluje byť stredobodom pozornosti a myslí si, že je vo všetkom najlepší, naopak Panna je skromná, praktická a kritická. Práve z tohto dôvodu sa títo dvaja jednoducho neznesú. Lev túži po obdive a nie kritike či upozorňovaní na jeho slabiny, Panna sa od reflektorov drží veľmi ďaleko a nepotrebuje sa zviditeľňovať.

Blíženci a Vodnár

Poslednými dvoma znameniami, ktoré spolu nedokážu vydržať v jednej miestnosti, sú Vodnár a Blíženci. V ich vzťahu nastáva problém, že síce sú Blíženci spoločenskí a milujú zábavu, s Vodnármi sa nikdy nespriatelia. Blíženci sú radi obklopení svojimi priateľmi, v ktorých kruhu dokážu vydržať až do rána, a práve túto skutočnosť nedokážu Vodnári pochopiť. Zároveň sú Vodnári spoľahliví a vždy dodržia sľub, čo sa o Blížencoch povedať nedá.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:56