Spoznajte znamenia zverokruhu, ktoré žijú pretvárkou.unsplash
StoryEditor

Pretvarovanie majú v krvi: Tieto znamenia zverokruhu nikdy nie sú samy sebou

21.11.2022, 17:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorý sa dokážu pretvarovať aj celý svoj život. Takmer pred nikým sa neotvoria a držia si tvár až dokonca. Nejde im však o to, aby niekoho vedome klamali, väčšinou skôr klamú samy seba. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu ma ju pretvarovanie v krvi.

Skutočná blízkosť a intimita zahŕňa najmä to, že tomu druhému ukážete, kým naozaj ste. Bohužiaľ, existujú znamenia zverokruhu, ktoré túto schopnosť považujú za obzvlášť náročnú. Totiž, pred nikým sa nedokážu otvoriť, držia si svoju tvár a veľmi často sa pretvarujú. Tieto znamenia nikdy nie sú samy sebou, patríte medzi ne aj vy?

Ryby

Síce sú Ryby veľmi emotívne, vyznačujú sa prehnanou starostlivosťou o svoje okolie a blízkych. Často to však robia iba preto, aby odpútali pozornosť od samých seba, a tak zvyknú skĺznuť do pretvárky. Najhoršie na tom je, že len málokto si môže všimnúť, že nie sú samy sebou. Svoju pózu si totižto vedia veľmi dobre strážiť. Ak ste sa narodili v tomto znamení, dajte si pozor na to, aby ste v zasahovaní do životov iných nezašli príliš ďaleko. Mohli by ste stratiť schopnosť žiť svoj vlastný život.

Blíženci

Blíženci sú inteligentní, ale aj nevypočítateľní. Môže za to najmä fakt, že nedokážu žiť bez pretvárky. Nejde však o to, že by za tým boli nejaké postranné úmysly, pre nich je to skôr veľká zábava. Na jednej strane nemajú problém otvoriť sa ľuďom, ktorým dôverujú a s ktorými sa cítia dobre, no na druhej si pred druhými zvyknú držať svoju pózu, ktorá má občas viac než jednu tvár. Keďže sú známi pre svoju dvojakosť, nemôžete sa čudovať ich správaniu.

Škorpión

Ľudia narodení v znamení Škorpióna jednoducho žijú pretvárkou. Keďže sú umelcami premien, do rôznych rolí sa dokážu prehupnúť doslova v sekundách, pričom presne vedia, ktorú postavu by mali v danej situácii zvoliť. Ich okolie sa často zamýšľa nad tým, čo je pre nich skutočná pravda, pretože sa jeden deň správajú tak a druhý deň inak. Spoznať povahu a charakter Škorpiónov je síce na dlhé lakte, no ak si trúfate a získate si ich, ukážu vám ju v plnej kráse.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:53