Zistite, aká ste osobnosť podľa indiánskeho horoskopu.dreamstime
StoryEditor

Ste skôr záhadné Vlčice alebo múdre Sovy? Prečítajte si váš osobný indiánsky horoskop

21.10.2022, 12:00
ASTRO

Ľudia po celom svete už od pradávna verili hviezdam, ktorým zverili do rúk celý svoj osud. Výnimkou nie sú ani domorodí Američania, ktorí sa spoliehali na zvieratník zložený z dvanástich symbolov Zeme. Ak aj vy túžite vedieť prekvapivé informácie o svojej osobnosti či životných cieľoch, prečítajte si indiánsky horoskop.

Indiáni boli hlboko spätí s prírodou a krajinou. Veď predsa aj ich zvieratník skladajúci sa z dvanástich symbolov Zeme je toho príkladom. Každé z nich tvorí horoskop, ktorý vám poskytuje cenné informácie o vašom totemovom zvierati, vašej osobnosti a duchovnej úlohe v živote. Zistite, aký ste človek podľa indiánskeho horoskopu.

Vydra

20. január – 18. február

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Vydra, majú jedinečný pohľad na život. Vďaka ich optimizmu dokážu vyriešiť problémy, pri ktorých iní zlyhajú. Sú odvážne, čestné, sympatické a majú vynikajúci zmysel pre humor, ktorý ich v spoločnosti robí obľúbenými. Rovnako sú komunikatívne, pracovité, aktívne a spravodlivé. Na druhej strane však často veľa z vecí, ktoré začnú, nikdy nedokončia. Ich hlava je totiž plná nerealizovateľných nápadov, a preto vedľa seba potrebujú niekoho, kto ich uzemní a ukáže im pravú realitu života.

Vlk

19. február – 20. marec

Vlčice sú tajomné, vášnivé a občas aj trochu emotívne. Tieto ženy sú skvelými poslucháčkami a pozorovateľkami, no pre druhých sú mnohokrát záhadou. Nikdy totiž nedávajú najavo svoje city a neprejavujú svoje názory. Aj keď sú v kruhu blízkych starostlivé a empatické, v spoločnosti pôsobia placho a uzavreto. Pozor by si mali dať na ľudí, ktorí využívajú ich dobrosrdečnosť. Takisto by sa mali zbaviť všemožných komplexov, ktoré ich zbytočne obmedzujú.

Sokol

21. marca – 19. apríla

Ženy narodené v znamení Sokola majú neuveriteľný úsudok a bystré oko. Keďže si veľmi veria, nikdy ich neodradí, keď na svojej ceste zlyhajú. Negatívnymi stránkami tohto znamenia je netrpezlivosť, netolerantnosť a impulzívnosť. Často sa stáva, že myslia viac na svoje potreby ako potreby ostatných, konajú bez rozmyslu a bez ohľadu na následky. V spoločnosti sú priame, úprimné, nevedia odpúšťať a bez okolkov vám povedia, čo si myslia. Práve z tohto dôvodu nebývajú veľmi obľúbenými.

Bobor

20. apríla – 20. mája

Narodili ste sa v znamení Bobra? Pravdepodobne ste vytrvalé, svedomité ženy, ktoré k svojmu spokojnému životu potrebujú istotu a bezpečnú pôdu pod nohami. Rodina je pre vás veľmi dôležitá, a preto pre ňu dokážete urobiť všetko, čo je vo vašich silách. Máte skvelý zmysel pre humor, ste šetrné, usilovné a praktické. Na druhej strane vám občas až priveľmi záleží na šetrení peňazí, než na plnení si snov. Keďže nikdy neriskujete a nedokážete sa uvoľniť, veľmi ľahko vám spred očí unikajú skutočné krásy života.

image

Znamenie Bobor

dreamstime

Jeleň

21. mája – 20. júna

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Jeleň, sú inšpiratívne, zábavné a dokážu si poradiť s každou situáciou. Síce sú sebestačné, no zvyknú byť aj veľmi náladové. Vždy sa snažia vyhýbať konfliktom a vďaka svojej charizme sú schopné rýchlo sa zoznámiť a nadviazať kontakt s cudzou osobou. Neznášajú obmedzenia a milujú slobodu, a preto nič nikdy nedotiahnu dokonca. Ľudia by si mali na ne dať pozor, pretože majú skvelé rečnícke schopnosti, vďaka ktorým ich dostanú tam, kam si želajú.

Ďateľ

21. júna – 21. júla

Tie ženy, ktoré sa narodili v znamení Ďateľ, sú empatické a často obetujú veľa, aby urobili svet lepším. Bývajú vynikajúcimi matkami, ale aj milujúcimi partnerkami. Ich negatívnou stránkou je náladovosť, plachosť a ostýchavosť. Aj keď sú to silné osobnosti, ľahko dokážu podľahnúť hnevu, žiarlivosti a vo vzťahoch sú majetnícke. Práve kvôli tomu by sa mali naučiť žiť prítomnosťou a nie minulosťou. Takisto by nemali mať prehnané očakávania, strach a radšej by sa mali pustiť do výziev, ktoré im prídu do cesty.

Losos

22. júla – 21. augusta

Ak ste sa narodili v znamení Lososa, pravdepodobne ste inteligentné, kreatívne a plné energie. Síce musíte vo svojom živote zdolať veľké množstvo prekážok, vďaka sile a nezlomnej vôli ste schopné ísť stále vpred. Zväčša vás môžeme nájsť na čele spoločnosti, no nie preto, že by ste túžili po moci, ale preto, že si myslíte, že na to máte. Svojich blízkych si chránite, ale vo vzťahoch ste tvrdohlavé a nedokážete sa prispôsobiť len tak hocikomu. Aby ste boli v živote spokojnejšie, skúste si vypočuť aj názory druhých a nemyslite len na seba.

Medveď hnedý

22. august – 21. septembra

Ženy narodené v znamení Medveďa hnedého sú racionálne, cieľavedomé a stabilné. Aj keď sú tiché a pragmatické, disponujú veľkou silou, s ktorou je potrebné počítať. Vedia byť vynikajúcimi obchodnými partnerkami a majú tendenciu byť hlasom rozumu v každej spoločnosti. Na jednej strane ú tolerantné a trpezlivé, no na druhej by ste sa ich občas aj zľakli. Sú schopné dodržiavať sľuby, sú nezávislé a rozumné, ale nedokážu reagovať na neočakávané zmeny. Bohužiaľ, ľahko stratia sebadôveru a neveria svojim úsudkom.

image

Znamenie Medveď hnedý

dreamstime

Havran

22. septembra – 22. októbra

Narodili ste sa v znamení Havrana? Možno ste to nevedeli, no už domorodí Američania verili, že ste symbolom rovnováhy a harmónie. Ženy v tomto znamení bývajú spravodlivé a vždy presne vedia, ako získať to, čo potrebujú. Sú spoločenské, prispôsobivé a často sa venujú aktivitám, ktoré považujú za inteligentné. Na druhej strane zvyknú až prehnane dbať o svoj vzhľad len preto, aby sa druhým zapáčili. Práve z tohto dôvodu medzi nimi nájdeme umelkyne, ktoré milujú slobodu.

Had

23. októbra – 22. novembra

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Hada, sú múdre, rozhľadené a milujú duchovný svet. Keďže sú vynikajúcimi pozorovateľkami, nikdy im nič neujde. Naopak nie sú ochotné robiť kompromisy a často preceňujú svoje schopnosti. Síce vám vždy poskytnú pomocnú ruku, ak ich oklamete alebo s nimi nejednáte férovo, okamžite vás odhalia. Vo vzťahoch neuznávajú neveru a od svojho partnera vyžadujú pozornosť a oddanosť.

Sova

23. novembra – 21. decembra

Už starí Indiáni považovali Sovu za symbol múdrosti a pravdy. Ženy narodené v tomto znamení v sebe okrem múdrosti ukrývajú aj optimizmus a silu. S každým jednajú otvorene, no stáva sa, že podľahnú bezohľadnosti. Mnohokrát si totiž o sebe myslia, že vedia viac než iní a to im dáva nezdravé sebavedomie. Na ľudí tak pôsobia povýšenecky a namyslene. Naopak, bývajú k druhým čestné a snažia sa vyriešiť každý problém. Vo vzťahu im partner nemôže viazať krídla, inak uletia skôr, než ich udusí.

Hus

22. decembra – 19. januára

Ženy narodené v znamení Hus dokážu zvládnuť čokoľvek. Vďaka mnohým talentom, ktoré majú, sú schopné podať obdivuhodné výkony. Aj keď si zvyknú stanoviť náročné ciele, nič ich neodradí, pretože sú odhodlané uspieť za akýchkoľvek okolností. Jednoducho sú vytrvalé, ctižiadostivé a usilovné. Na druhej strane by si však mali uvedomiť, že niekedy je dobré upustiť zo svojej disciplinovanosti a v pokoji vypnúť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:59