Čo so sebou prinesie polovica októbra?Dreamstime
StoryEditor

Týždenný horoskop od 10. do 16. októbra: Býk sa ocitne vo víre intríg, na Panny sa nalepí energetický upír

10.10.2022, 06:00
ASTRO

Polovica októbra so sebou prinesie jesennú melanchóliu aj rôzne zdravotné nástrahy počasia. Pozrite sa, čo tento týždeň predpovedá horoskop vášmu znameniu.

Baran

Už dlho bažíte po prevratnej životnej zmene. Problémom je, že stále len vyčkávate, no nič nerobíte. Nastal čas, aby ste boli vy samy projektantom šťastia a prestali čakať na zázraky. Ako sa hovorí – bez vetra sa ani lístok nepohne. Buďte aktívne, rázne, rozhodné a presvedčivé.

Býk

Na obzore sú hádky a spory. Tie sa môžu objaviť aj v kruhu rodiny. Dávajte si pozor, čo komu poviete. Stráňte sa intríg. Pokiaľ sa dozviete, že vás ktosi ohovára, mávnite nad tým rukou. Zaoberať sa zlomyseľnými ľuďmi nemá zmysel. V rámci zdravia majte pod kontrolou kardiosystém.

Blíženci

Ženy narodené vo vzdušnom znamení zvieratníka budú opäť zberať sladké plody úsilia. Dôvod? Pozitívny um. Dobré naladenie a optimistické uvažovanie ovplyvňujú aj finančnú sféru. Blíženci sú v aktuálnych dňoch magnetom na peniaze. V rámci zdravia treba mať pod kontrolou tráviaci trakt, ale aj dýchací aparát.

Rak

Vzťahy sa upokoja a zlepší sa i celková klíma v domácnosti. Dávajte si však pozor, aby vaša prehnaná starostlivosť nepripadala vašim blízkym ako obmedzovanie, manipulácia či kontrola. Často sa vám stáva, že prekročíte hranicu, hoci to myslíte dobre. V rámci zdravia a vitality ustriehnite oblasť panvy.

Lev

Aktuálne obdobie prináša do života karmické, čiže osudové skúšky. Karty predvídajú medziľudské sklamanie. V rámci zdravia si dávajte pozor najmä na srdce – práve škrípajúce vzťahy dokážu veľmi silno zamávať s hrudnou čakrou. Kľúčová, a teda i liečivá farba je ružová, ktorou sa obklopujte čo najčastejšie.

Panna

Zo zdravotnej stránky ste v poriadku a máte dostatok životnej energie. Zlepšujú sa aj chronické ochorenia. Koncom týždňa však pozor na biovampíra, ktorý by vám poriadne vybil životné batérie. Vynikajúcim strážnym kameňom – aj pred ľuďmi, ktorí radi siahajú na cudziu silu – je melónový turmalín.

Váhy

Zmocňujú sa vás strachy rôzneho druhu. Nedovoľte obavám a fóbiám, aby nad vami vyhrali. Musíte si uvedomiť, že vo vás drieme nekonečná energia. Ako ju prebudiť? Napríklad povzbudzovaním sebalásky a sebaúcty. Naučte sa milovať samy seba – a vzápätí uvidíte, aké pozitívne zmeny to prinesie. V oblasti zdravia pozor na prechladnutie.

Škorpión

V rámci celostného zdravia je potrebné, aby ste jedli striedmo, lebo máte oslabené trávenie, v ktorom môžu prebiehať aj zápalové procesy. Pite takzvanú citrínovú vodu – do krčaha s čírou tekutinou položte na 30 minút minerálny kamienok citrín. Vodu potom popíjajte. Medziľudské vzťahy budú uspokojivé a niekto vás dokonca milo poteší.

Strelec

Počas aktuálneho týždňa sa nepúšťajte do ťažkých a komplikovaných úloh – zbytočne by vám vybili batérie. Doprajte si pokoj a pohodu – napríklad v kruhu najbližších. V rámci zdravia pozor na imunitu, je oslabená. Jedzte veľa céčka a kúpte si kvapky z echinacey. Doprajte si aj cesnak – je to priam zázračný bojovník proti chorobám.

Kozorožec

Citová oblasť je stabilná. Ženy, ktoré sú bez partnera, sa dočkajú príchodu takzvaných spriaznených duší. V rámci zdravia a vitality pozor na kĺby a kosti. V prípade, že vás sužuje určitá závislosť, práve teraz je ideálny čas na to, aby ste s ňou skoncovali. Budete mať dosť odhodlania vo svojej snahe vytrvať a uspieť.

Vodnár

Osud sa s vami v ostatnom čase nemazná. Všetko si musíte tvrdo vydobyť. Po mnohých skúškach a peripetiách ste však silnejšia bytosť. Aj za takéto „testovacie“ momenty treba prejaviť vďačnosť. Dávajte si pozor na únavu tela aj ducha. Je správny čas na relax – napríklad v podobe jesennej dovolenky a prechádzok v prírode.

Ryby

V citovej sfére sa črtá ukončenie rodinných sporov a nastolenie harmónie v domácnosti. V rámci zdravia sa povenujte jesennému detoxu. Vaše telo je zašpinené a volá po precíznej očiste. Detox potrebuje pečeň, obličky aj lymfatický systém. Vychutnávajte si plody jesene – šípkový čaj či čerstvé orechy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:12