Tieto znamenia sa dokážu hnevať naozaj veľmi dlho. Dajte si pozor, abyste ich nerozčúlili.dreamstime
StoryEditor

Kto sa dokáže hnevať NAJdlhšie? Pozrite sa, ako dlho trvá vášmu znameniu, kým odpustíte

06.11.2023, 07:00
ASTRO

Opustiť, zabudnúť a hodiť nepríjemné situácie za hlavu je síce dôležité, no nie veľmi jednoduché. Dokážete prechovávať zášť aj do smrti alebo sa neviete hnevať vôbec? Aby sa vám náhodou nestalo, že zraníte city niekoho, kto nemá silu odpúšťať, prezradíme vám, ako dlho trvá jednotlivým znameniam zverokruhu, kým odpustia.

Pre niektorých zohráva minulosť veľmi dôležitú úlohu, iní sa snažia pozerať len dopredu. Podobne je to aj v prípade hnevu. Sú ženy, ktoré dokážu zabudnúť a odpustiť veľmi rýchlo, no rovnako sú tu aj také, ktoré prechovávajú zášť aj na niekoľko rokov, ba dokonca aj do smrti. Nahnevali ste v poslednej dobe svojho partnera alebo kamarátku? Podľa znamenia môžete zistiť, ako dlho bude pociťovať hnev.

Baran

Narodili ste sa v znamení Baran? Iste tak viete, že sa dokážete veľmi ľahko nahnevať. Ak vás niekto rozčúli, rozhodne sa nekrotíte a s pokojom prestane s danou osobou komunikovať aj na pár dní. Našťastie, hnev vám dlho nevydrží a ak vám na tom druhom naozaj záleží, nikdy s ním neukončíte vzťah nadobro.

Býk

Ženy narodené v znamení Býka v sebe dokážu držať hnev aj do smrti. Zo všetkých znamení zverokruhu sú totiž najmenej zhovievavé a príliš tvrdohlavé na to, aby odpustili a priznali, že sa mýlili. Dokonca majú tendenciu pociťovať hnev len preto, že ste s nimi nesúhlasili. Dajte si preto pozor, aby ste si ich nepoštvali proti sebe.

Blíženci

Ženy v znamení Blíženci nemajú v povahe chovať voči niekomu dlhodobú zlobu. Je to najmä preto, že dokážu veľmi rýchlo odpúšťať. Ak ich niečo náhodou trápi, snažia sa to vyventilovať. Za to, že nevedia voči druhému držať nenávisť, môže aj fakt, že ich život stojí na úplne niečom inom, než je neschopnosť odpustiť.

Rak

K jedným z najemotívnejších znamení nepochybne patrí Rak. Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení, sa preto veľmi ľahko nechajú pohltiť tým, ako sa cítia. Ak sa na niekoho nahnevajú, nerobí im problém ukončiť vzťah aj na dlhé roky. Práve z tohto dôvodu by ste si mali dať pozor na to, aby ste ich nezranili, inak budete na odpustenie čakať naozaj dlho.

image

Znamenie Rak

dreamstime

Lev

Levice sa dokážu hnevať dlho, dokonca aj do smrti. Ak im ublížite, zraníte alebo sklamete, urazíte ich ego. V takom prípade začnú pociťovať hnev a dajú vám jasne najavo, že vás vo svojom živote už nechcú.

Panna

Panny sa vedia nahnevať na veľmi dlho, no ich hnev musí byť naozaj opodstatnený. Totiž ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení, sa snažia každý problém vyriešiť a vydiskutovať. Ak sa im to nepodarí, prestanú s vami komunikovať. Podarilo sa vám nahnevať Pannu? Skúste sa jej úprimne ospravedlniť.

Váhy

Ženy narodené v znamení Váhy túžia po rovnováhe, a preto nie sú veľkými fanúšičkami hnevu. Platí to najmä v prípade, ak sa jedná o lásku. Dokážu urobiť všetko pre to, aby ich vzťah alebo priateľstvo zostalo nedotknuté a aby sa spor vyriešil. V prípade, že by sa aj nahnevali, Váhy dokážu veľmi rýchlo odpustiť.

Škorpión

Škorpiónky sú vášnivé a emocionálne, takže sa neustále hnevajú. Síce to znie zvláštne, no takýmto správaním si ochraňujú svoje srdce pred zlým. Ak sa dostanú do hádky, ktorá ich vykoľají, okamžite pocítia zášť a prerušia s vami kontakt.

image

Znamenie Škorpión

dreamstime

Strelec

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Strelec, v sebe nedokážu dlho zadržiavať hnev. Chcú sa predsa baviť alebo relaxovať, nie sa zbytočne trápiť. Ak im zraníte city, nemusíte sa báť, že vám nikdy neodpustia alebo s vami prestanú komunikovať. Veľmi rýchlo dokážu zabudnúť, pretože sa radšej pozerajú dopredu.

Kozorožec

Jedno zo znamení, ktoré nemá energiu na to, aby sa stýkalo s negatívnymi ľuďmi, je Kozorožec. Ak toto znamenie niekto sklame, neodpustí, nezabudne a krivdu v sebe chová aj navždy. Dajte si preto pozor, aby ste Kozorožca nezradili a neublížili mu, inak bude na vás pamätať len v tomto zmysle.  

Vodnár

Ženy narodené v znamení Vodnár sa nevedia dlho hnevať. Áno, môžu v sebe držať zlobu aj rok, no to iba vtedy, ak ich naozaj veľmi zraníte. Vždy s vami totiž budú chcieť zmieriť a odpustia vám len preto, aby nemuseli zažívať zlé pocity.

Ryby

Ženy Ryby neznášajú, keď im niekto zraní city. Keďže sú veľmi emocionálne a citlivé, krivdu v sebe držia naozaj dlhú dobu. Ak daný problém nedokážu vyriešiť samy, trvá nejaký čas, kým sa k vám znovu vrátia.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 09:03