Akých mužov priťahuje podľa znamenia?dreamstime
StoryEditor

Sebavedomí, emocionálni či mačovia? Týchto mužov si k sebe priťahujete podľa znamenia

31.03.2023, 19:00
ASTRO

Určite ste sa už niekedy zamysleli, prečo k sebe priťahujete stále tie isté typy mužov. Nejde však len o vaše požiadavky či preferencie, ale aj o povahové vlastnosti, vďaka ktorým pre vás má slabosť určitá skupina ľudí. Zistite, aké typy mužov si k sebe priťahujete podľa znamenia.

Niektoré ženy majú šťastie na sebavedomých a ráznych, iné naopak na emotívnych či zronených mužov. Viete, prečo sa okolo vás neustále točia tie isté typy mužov? Môžete to zistiť vďaka astrológii, ktorá prezrádza, koho si k sebe priťahujete podľa znamenia.

Baran

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Barana, majú tendenciu priťahovať k sebe mužov, ktorí sa radi spoliehajú na svoju partnerku. Či už sa jedná o dôležité rozhodnutia, výber výletu alebo usporadúvanie oslavy narodenín. Nejde o to, že by boli leniví a nerozhodní, len si uvedomujú fakt, že ich partnerky túžia byť v tomto ohľade nadradené. Na druhej strane ženy v znamení Barana zvyknú od svojho partnera očakávať, že v niektorých ohľadoch preberie väčšiu zodpovednosť než má.

Býk

Ak patríte k ženám narodeným v znamení Býka, pravdepodobne máte šťastie na mužov, ktorí potrebujú veľmi veľa lásky, dotykov a túlenia. Jednoducho, sú to mamičkini maznáčikovia, ktorí túžia po starostlivej, milujúcej a nežnej partnerke. Práve ženy v znamení Býka im môžu tieto sny splniť a udržať ich život pod kontrolou. Vďaka nim sa totiž každý cíti cenený a jedinečný.

Blíženci

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Blíženci sú veľmi dominantné, vzdelané a poriadkumilovné osobnosti. Rovnakých si k sebe priťahujú aj partnerov, s ktorými túžia objavovať nové veci, zažívať dobrodružstvá a dozvedieť sa zaujímavé informácie. Jediným problémom je, že ich partnermi často bývajú muži, ktorí poriadok či dochvíľnosť nemajú v láske. Naopak Blíženci musia mať všetko zorganizované, naplánované a usporiadané.

image

Blíženci priťahujú sebavedomých a dominantných mužov.

unsplash
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:03