Zistite, čo vás čaká v septembri podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Baran nájde spriaznenú dušu, Vodnárom hrozia rozchody. Čo vás čaká podľa horoskopu v septembri?

01.09.2022, 12:00
ASTRO

Leto sa už pomaly končí a príchod jesene mnohé zmení. V septembri čaká niektoré znamenia pokoj, dobrá nálada či veľa energie, no niektoré sa musia pripraviť aj na ťažké rozhodnutia, žiarlivosť či prepracovanosť. Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili v mesiaci september.

Váhy

Narodili ste sa v znamení Váhy? September bude pre vás veľmi energický. Takže ak máte chuť vyskúšať nejakú novú aktivitu alebo si prerobiť obydlie, teraz je ten správny čas. Čo sa týka vzťahov, môžete sa ocitnúť v situácii, ktorá vo vás vyvolá žiarlivosť a ohrozenie. Vyberte sa preto radšej do prírody načerpať sily a problém, ktorý nastane, sa snažte riešiť s chladnou hlavou.

Škorpión

September bude pre Škorpiónov plný zmien a rozhodnutí, predovšetkým v milostnom živote. Ak ste nezadané, pravdepodobne stretnete niekoho, kto vo vás vyvolá vlnu hormónov. Ak ste naopak zadané, možno budete bojovať s myšlienkou, že svojho partnera podvediete. To vo vás vyvolá otázku, či ste vo vzťahu naozaj šťastné. Aby ste si všetko dobre premysleli, doprajte si radšej víkend osamote v prírode, kde určite nájdete odpovede.

Strelec

V septembri budú Strelci vynikať v niekoľkých oblastiach života, no najmä v športe, a preto neváhajte využiť túto príležitosť a stretnite sa s podobne zameranými priateľmi. Vyžarovať budete aj veľa energie, prirodzenú autoritu a šarm, ktorý vaše okolie ohromí. Takisto sa vám bude dariť aj v práci či vo vzťahoch. Mimo toho vám toto obdobie môže pomôcť jasne si stanoviť životné ciele, a preto sa nebojte zamyslieť nad touto otázkou.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Kozorožec

Ak ste sa narodili v znamení Kozorožec, pripravte sa na to, že sa vám v septembri nahromadí veľa práce a povinností. Väčšinu vecí, ktoré si naplánujete, pravdepodobne nestihnete, no nezúfajte, je najvyšší čas naučiť sa, ako pracovať efektívnejšie. Ak nebudete vedieť ako, zdôverte sa svojim blízkym, určite vám pomôžu. Keďže na vás doľahne veľa stresu, nevyhnete sa ani spomienkam na minulosť. Snažte sa však takýmto myšlienkam neprepadnúť a radšej hľaďte vpred.

Vodnár

Tento mesiac sa pripravte na zmeny, a to najmä v súkromnom živote. Nielenže budete pociťovať potrebu slobody, ale aj nestálosti a hľadania sexuálneho uspokojenia. Ak ste nezadané, tento mesiac bohužiaľ nestretnete nikoho na vážny vzťah. Ak ste naopak zadané, pripravte sa na to, že sa vo vzťahu budete možno cítiť nešťastné. Vďaka tomu začnete mať sklon nasledovať svoju prirodzenosť a nudného partnera opustíte.

Ryby

Ryby čaká tento mesiac množstvo povinností, stres či depresívne stavy. Ak ste sa narodili v tomto znamení, skúste preto dosiahnuť duševnú harmóniu, dbajte o svoje zdravie a kvalitnú stravu. Dopriať si môžete aj oddych v podobe dovolenky s blízkymi. Vďaka nej si tak budete môcť vynahradiť to, čo ste cez leto nestihli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 23:39