Novodobé upírstvo s krvou nemá nič spoločné.Dreamstime
StoryEditor

Energetickí upíri naozaj existujú. Odstrihnite sa od ľudí, ktorí vám škodia

24.02.2023, 14:00
ASTRO

Keď sa povie upír, väčšina z nás si predstaví tajomnú bytosť v čiernom plášti, ktorá cerí špicaté zuby a túži sa zahryznúť do krku obete, aby jej vysala krv. Novodobé upírstvo však so životadarnou tekutinou nemá nič spoločné.

Vampíri zistili, že oveľa viac než krv im chutí energia človeka. Brať ju môžu vedome i nevedome. Vyberajú si pritom rôzne spôsoby – najmä škaredý pohľad alebo komunikáciu, pri ktorej sa obeti doslova nalepia na tvár. Vo všeobecnosti platí: ak ste sa po kontakte s určitou osobou cítili zle, zmocnila sa vás prudká únava, bolesť hlavy alebo silná skepsa a absolútna nechuť do života, pravdepodobne ste stáli zoči-voči energo-upírovi. Najhoršie je, keď sa s takýmto človekom musíte stretávať denne. Áno, vampír sa môže vykľuť aj z partnera, rodiča, dieťaťa, kolegu alebo šéfa.

Energetického upíra spoznáte takto: má zvláštny a nepríjemný pohľad, pri slovnej komunikácii sa tisne čo najbližšie, často a bezdôvodne sa dotýka druhých ľudí, veľa a hlasno rozpráva, nepúšťajúc ostatných k slovu, ustavične sa na niečo sťažuje, ale problémy druhých ho nezaujímajú, často sa oblieka do tmavých farieb, sám rozpráva o tom, ako mu okolie odoberá energiu, pričom takýmto spôsobom chce od seba odvrátiť pozornosť.

Takto ho zbavíte jeho sily

Ak chcete dať energo-upírom stopku, posilňujte svoje osobné svetlo – takzvanú aureolu. Denne proste svojich vnútorných anjelov, aby aktivovali vašu prirodzenú silu – a vylievali ju aj do prostredia, ktoré vás obklopuje. Permanentne cibrite sebalásku, sebaúctu a sebahodnotu, napríklad prostredníctvom mantier a afirmácií. Je dokázané, že bio-vampíri „okupujú“ najmä tie bytosti, ktoré sa nemajú dostatočne rady.

Z minerálnych kameňov siahajte po citríne alebo jantárových kúskoch. Osožiť môže aj koral. A ešte jedna pragmatická rada – vyhýbajte sa osobám, pri ktorých intuitívne cítite, že s vaším Ja nerezonujú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 17:19