Akých mužov priťahuje podľa znamenia?dreamstime
StoryEditor

Sebavedomí, emocionálni či mačovia? Týchto mužov si k sebe priťahujete podľa znamenia

31.03.2023, 19:00
ASTRO

Určite ste sa už niekedy zamysleli, prečo k sebe priťahujete stále tie isté typy mužov. Nejde však len o vaše požiadavky či preferencie, ale aj o povahové vlastnosti, vďaka ktorým pre vás má slabosť určitá skupina ľudí. Zistite, aké typy mužov si k sebe priťahujete podľa znamenia.

Váhy

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Váhy, majú tendenciu priťahovať k sebe mužov, ktorí túžia pre niekoho žiť a dýchať. Svojej partnerke dokážu splniť každý sen a pri váhach s tým nebudú mať problém, majú ich totiž príliš veľa. Väčšinou sú takíto muži rodinne založení a viac sa starajú o pohodu vzťahu než o seba.

Škorpión

Ak ste sa narodili v znamení Škorpióna, pravdepodobne k sebe priťahujete mužov, ktorým chýba vášeň. Práve tú im dokážu poskytnúť Škorpiónky, ktoré sú atraktívne, zvodné a príťažlivé. Väčšinou bývajú ich partnermi starší muži, ktorí už vedia, čo od života chcú a takú partnerku si aj hľadajú.

Strelec

Ženy narodené v znamení Strelca bývajú obklopené mužmi, ktorí sa v živote nudia a neustále zažívajú stereotyp. Práve tieto ženy im môžu ukázať a naučiť veci, o ktorých doteraz nikdy nevedeli. Či už sú to neprebádané miesta, nezvyčajné chute alebo sexuálne polohy.

image

Strelci k sebe priťahujú znudených mužov.

unsplash

Kozorožec

Ženy v znamení Kozorožca zaujímajú mužov, ktorým chýba v živote stabilita, finančné zabezpečenie a kontrola. Keďže sa môžu zo dňa na deň stať dlžníkmi či bezdomovcami, potrebujú vedľa seba niekoho, kto im zaručí bezpečie. Ženy narodené v tomto znamení by si však mali dať pozor, aby neprevzali zodpovednosť za ich neuhradené splátky a veľké dlhy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 02:18