Tento horoskop vám prezradí, aká je vaša najtemnejšia vlastnosť.unsplash
StoryEditor

Toto o vás prezrádza temný horoskop: Zistite, ktorý démon charakterizuje vaše znamenie

18.08.2022, 18:00
Životný štýl

V každom z nás sa skrýva niečo dobré, ale aj zlé. Síce je občas ťažké prijať svoje negatívne vlastnosti, je dobré vedieť, v čom sa môžete v budúcnosti zlepšiť alebo si dať pozor pri iných ľuďoch. Zistite, čo o vašom znamení prezrádza tento temný horoskop a ktorý démon vás charakterizuje.

Klasický horoskop sa skladá z dvanástich znamení a väčšinou je zameraný na vašu budúcnosť. I keď sa negatíva počúvajú často zle, tento temný horoskop vám môže aj v niečom pomôcť. Pozrite sa, ktorý démon charakterizuje vaše znamenie, a čo vás má naučiť. 

Baran: Tyrant

Pre ľudí narodených v znamení Barana nie je nikdy nič dosť dobré. Vždy túžite po všetkom, čo vám život ponúka a ešte viac. Síce nedokážete do vecí investovať veľa a len ťažko sa s niečím uspokojíte, svojim spôsobom to môže byť aj vaša dobrá vlastnosť, vďaka ktorej ste neustále motivované. Mali by ste si však dať pozor, aby ste vašou neúnavnou snahou neublížili aj vašim blízkym či partnerovi.

Býk: Padlý démon

Každý si v živote musí prejsť dobrými, ale aj zlými časmi. Negatívnou vlastnosťou Býkov je to, že na tie zlé obdobia myslia viac než je zdravé. Zlyhania, nesprávne rozhodnutia či chyby vás strašia každý deň, a preto sa stáva, že ste neustále negatívne naladené. Skúste sa prestať sústrediť na to, koľkokrát a kedy ste zlyhali, radšej sa zamerajte na odhodlanie opäť sa postaviť na nohy a všetko zlé nechajte odísť. Veď predsa neúspechy sú tu na to, aby ste sa z nich poučili.

Blíženci: Bazilisk

Tí, ktorí sa narodili v znamení Blíženci, bývajú často jedovatí a takisto zákerní. Svoju skutočnú povahu však vedia naozaj skvele zakrývať a odhalia ju až vtedy, keď je to potrebné. Človeku, ktorý ich nahneval alebo podrazil, dokážu rozpútať vojnu tak, že ho vyprovokujú do nepríčetna.  Pokiaľ sa nebudú hnevať bezdôvodne, ľudia budú rešpektovať ich jedovatosť, nie pri tomto znamení nie je nikdy nič isté.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak: Had

Raci sa narodili so schopnosťou zmanipulovať aj nemanipulovateľné. Keďže sú neuveriteľne očarujúci a vo všetkých smeroch príťažliví, pre druhých ste ako magnet. Keď nejakého človeka získate na svoju stranu, na rad prichádza vaša temná stránka. Vďaka inteligencii a predstieraniu dokážete prinútiť druhých urobiť to, čo si želáte. Ako had sa tak rýchlo dostanete tam, kam chcete. Áno, všetci vám v tomto momente už dôverujú, no je len na vás, ako s tým naložíte.

Lev: Vojnová panna

Mnohí dokážu prechádzať životom úplne ľahko, no existujú aj ľudia v znamení Leva, ktorí sa narodili na to, aby pozorovali okolitý svet. Iní sú slepí voči realite, ale oni vidia veci také, aké v skutočnosti naozaj sú, či už dobré alebo zlé. Jednou z ich povinností preto je pomôcť druhým vidieť túto pravdu rovnako ako vy. Avšak, ľahko sa to povie, ale horšie robí.

Panna: Vír

Ľudia narodení v znamení Panny sú lojálni a vášniví milenci, no takisto majú sklon k nezdravej žiarlivosti. Bohužiaľ, to najlepšie z vás robí zároveň to najnebezpečnejšie. Síce je žiarlivosť prirodzenou vlastnosťou mnohých ľudí, ale akonáhle ju ochutnáte, nikto vás nezastaví. Skúste na vašej chorobnej žiarlivosti trochu zapracovať, inak si odplašíte partnera či priateľov.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:32