Akých mužov priťahuje podľa znamenia?dreamstime
StoryEditor

Sebavedomí, emocionálni či mačovia? Týchto mužov si k sebe priťahujete podľa znamenia

31.03.2023, 19:00
ASTRO

Určite ste sa už niekedy zamysleli, prečo k sebe priťahujete stále tie isté typy mužov. Nejde však len o vaše požiadavky či preferencie, ale aj o povahové vlastnosti, vďaka ktorým pre vás má slabosť určitá skupina ľudí. Zistite, aké typy mužov si k sebe priťahujete podľa znamenia.

Rak

Ak ste sa narodili v znamení Raka, je dosť možné, že k sebe priťahuje emocionálnych mužov, ktorí mávajú sklon k manipulácii. Dajte si na nich pozor, pretože ich zaujíma len vlastné blaho a bez empatie dokážu využiť vašu citlivosť vo svoj prospech. Jednoducho, zmanipulujú vás tak, že nebudete žiť váš, ale ich život.

Lev

Levice väčšinou priťahujú mužov, ktorí sa potrebujú ukazovať a chváliť so svojou partnerkou na verejnosti. Ženy narodené v tomto znamení sú totiž krásne, sebavedomé a túžiace vyniknúť v každej spoločnosti. Milujú, keď im partner kupuje drahé kúsky oblečenia či šperky a ukazuje ostatným, aký drahokam má po svojom boku.

Panna

Panny k sebe priťahujú mužov, ktorí v chaose hľadajú poriadok. Väčšinou sú to ľudia, ktorí si prešli odmietnutím, ťažkým rozchodom alebo zlými vzťahmi v rodine. Práve kvôli tejto skutočnosti hľadajú bezpečné miesto u Panna, ktorá im to všetko vie poskytnúť a vyliečiť ich.

image

Panny priťahujú mužov hľadajúcich poriadok.

unsplash
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 19:24