Zistite, aká ste matka podľa znamenia zverokruhu.unsplash
StoryEditor

Kozorožci vychovávajú tvrdo, Ryby zabúdajú na súkromie svojich detí. Zistite, aká ste mama

02.04.2023, 10:00
ASTRO

Každé znamenie zverokruhu je iné, oplýva rozdielnymi vlastnosťami a povahovými črtami. Práve z tohto dôvodu vám dokážu hviezdy prezradiť aj to, aký prístup máte alebo budete mať k výchove svojich detí. Zistite, aká ste matka podľa znamenia.

Váhy

Matky narodené v znamení Váhy nemenia svoj život s príchodom dieťaťa. Vždy sa snažia nájsť balans medzi povinnosťami matky a svojimi potrebami. Sú veľmi trpezlivé, žijú pre svoje deti, no dokážu si užívať aj prítomný okamih. Väčšinou mávajú so svojimi potomkami dobré vzťahy, komunikujú s nimi, sú férové, no občas im vo výchove chýba určovanie pravidiel a pevná ruka.

Škorpión

Keďže sú matky v znamení Škorpióna intuitívne, ich deti to s nimi nemajú jednoduché. Totiž vždy, keď niečo vyvedú, ich matky to vedia skôr ako oni. Takisto sú to však odolné ženy, ktoré túžia mať rodinu pod kontrolou. Deťom sa snažia zaistiť budúcnosť, šetria im na štúdium a nadobudnú všemožné kontakty, ktoré deťom pomôžu s praxou a podobne. Na druhej strane však bývajú až príliš starostlivé, emocionálne nedostupné a majú sklon k manipulácii.

Strelec

Matky narodené v znamení Strelca sú samostatné, nezávislé ženy, ktoré s narodením dieťaťa berú všetku zodpovednosť na seba. Nikdy neprosia o pomoc, zvládajú všetko samy, sú zábavné, spontánne a deťom vždy zaistia krásne detstvo. Občas majú s výchovou problém, no v konečnom dôsledku dokážu byť pre ne skvelými vzormi. Vedú ich k poznávaniu, láske a samostatnosti. Niekedy však bojujú s prílišnou impulzívnosťou a nedostatkom organizácie.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 09:50