Zistite, aká ste matka podľa znamenia zverokruhu.unsplash
StoryEditor

Kozorožci vychovávajú tvrdo, Ryby zabúdajú na súkromie svojich detí. Zistite, aká ste mama

02.04.2023, 10:00
ASTRO

Každé znamenie zverokruhu je iné, oplýva rozdielnymi vlastnosťami a povahovými črtami. Práve z tohto dôvodu vám dokážu hviezdy prezradiť aj to, aký prístup máte alebo budete mať k výchove svojich detí. Zistite, aká ste matka podľa znamenia.

Rak

O Rakoch sa hovorí ako o rodených matkách. Ženy v tomto znamení sú totiž starostlivé, láskavé a svojim deťom sa snažia vždy vytvoriť domov, v ktorom sa môžu cítiť bezpečne a milovane. Pre svoje deti sú vzorom a celoživotným priateľom. Aj keď sa im však snažia venovať všetok čas a energiu, ich prílišná starostlivosť a ochranárstvo môže mať na ratolesti opačný efekt.

Lev

Levice bývajú srdečné a zábavne matky, ktoré sa v jednej chvíli s dieťaťom hrajú a bavia, no v druhej mu dajú pocítiť svoju zlosť a hnev. Ženy narodené v tomto znamení totiž berú svoje deti ako vizitky, radi sa nimi predvádzajú a práve z toho dôvodu dbajú o to, aby vyzerali a správali sa za každých okolností reprezentatívne. Síce bývajú skvelým vzorom, čo sa sebavedomia a vodcovstva týka, no dokážu so svojimi deťmi manipulovať a len ťažko ich pustia do sveta samé.

Panna

Matka Panna býva perfekcionistická, kritická a miluje organizáciu. Ženy narodené v tomto znamení túžia mať všetko dokonalé, a preto svoje deti neustále poúčajú, radia a vo všetkom ich opravujú. Panny však často trpia neurózami, pretože až príliš premýšľajú a analyzujú. Práve z tohto dôvodu im môže ujsť rovno pred očami celá krása materstva a detstva vlastných ratolestí.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 12:49