Ktorá kabelka sa k vám hodí podľa znamenia?pexels
StoryEditor

Raci milujú mohutné tašky, Strelci ľadvinky. Takýto štýl tašky sa vám hodí podľa znamenia

12.08.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád niečo iné, a to sa týka aj výberu kabelky. Niekto preferuje výrazné farby a šialené motívy, iný naopak praktické a jednoduché kúsky. Pri kúpe tašky by ste mali dbať aj na vaše charakterové vlastnosti, ktoré vám do súdka nadelili hviezdy. Vyberte si kabelku, ktorá sa k vám najviac hodí podľa znamenia.

Viete si predstaviť život bez kabelky? Pravdepodobne, nie. Veď predsa, každá žena v nej ukrýva naozaj všemožné veci. Či už sú to šminky, vlhčené obrúsky, peňaženky, kľúče, diár alebo intímne pomôcky. Každá však na druhej strane preferuje iný štýl. Niektoré siahnu po výrazných kúskoch, iné naopak po jednoduchých taškách. Možno ste si to nikdy neuvedomili, no pri výbere kabelky zohráva dôležitú úlohu aj vaša osobnosť. Pozrite sa, aký štýl sa k vám hodí podľa znamenia.

Baran

Ženy, ktoré sa narodili v ohnivom znamení Baran, síce milujú jednoduchosť, no ich cieľom je vždy opútať pozornosť. Ideálna pre nich môže byť obyčajná, ale trendy kabelka v pastelových farbách, ktorá je praktická a šik.

Býk

Ak ste sa narodili v znamení Býka, ktorému vládne planéta krásy Venuša, pravdepodobne priťahujete všetko, čo je atraktívne a krásne. Milujete klasické kúsky, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Výborná by pre vás preto mohla byť takzvaná „loop bag“ kabelka, ktorá je v súčasnosti veľmi nadčasová a štýlová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:58