Ktorá kabelka sa k vám hodí podľa znamenia?pexels
StoryEditor

Raci milujú mohutné tašky, Strelci ľadvinky. Takýto štýl tašky sa vám hodí podľa znamenia

12.08.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád niečo iné, a to sa týka aj výberu kabelky. Niekto preferuje výrazné farby a šialené motívy, iný naopak praktické a jednoduché kúsky. Pri kúpe tašky by ste mali dbať aj na vaše charakterové vlastnosti, ktoré vám do súdka nadelili hviezdy. Vyberte si kabelku, ktorá sa k vám najviac hodí podľa znamenia.

Blíženci

Zbožňujete farby? Ak, áno, rozhodne ste sa narodili v znamení Blíženci. Nebojíte sa dokonca ani výrazných vzorov či kúskov, na ktoré nemá guráž pozrieť sa len tak hocikto. Vy ich však viete nosiť s hrdosťou, a preto sa k vám budú najviac hodiť výrazné maxi alebo naopak úplne mini kabelky.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Ženy narodené v znamení Raka sú veľmi starostlivé, láskavé a pre svojich blízkych by sa vedeli aj rozdať. Práve z tohto dôvodu potrebujú mať vždy poruke obrovskú kabelku tmavej farby, z ktorej môžu kedykoľvek vytiahnuť to, čo práve potrebujú.

Lev

Levice túžia byť neustále stredobodom pozornosti a práve podľa toho si k outfitu volia aj kabelku, ktorá im pozornosť zaistí. Ideálne sú pre nich najmä odvážne kúsky, predovšetkým asymetrické, neobvyklé tvary či štýly kabeliek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:30