Zistite, čo si pre vás pripravili hviezdy v auguste.pexels
StoryEditor

Blíženci možno prídu o prácu, Rakov zradí niekto blízky. Toto si pre vás pripravili hviezdy v auguste

01.08.2022, 11:00
ASTRO

Niektorých čaká v auguste pokoj, zábava a úspechy, iných naopak konflikty, vypäté situácie či únava z ľudí a množstva povinností. Síce si hviezdy tento mesiac nepripravili pre každé znamenie len pozitívnu energiu a harmóniu, nemali by ste sa vzdávať a zlé obdobie jednoducho pretrpte.

Blíženci možno prídu v auguste o zamestnanie, Rakov naopak zradí niekto z blízkych priateľov. Zistite, čo si pre každé znamenie pripravili hviezdy v tomto mesiaci.

Baran

Barani budú v auguste chvíľku snívať a predstavovať si, aké by bolo mať dokonalý život. V tomto období však vyjdú na povrch aj starosti, kvôli ktorým nebudete mať čas na svoje okolie. Je dosť možné, že sa rozhodnete od problémov utiecť a radšej sa budete venovať práci, v ktorej sa vám naopak bude dariť. Dajte si však pozor na to, aby ste si nezahltili hlavu povinnosťami až príliš. Radšej venujte viac času svojim blízkym a cestovaniu.

Býk

V auguste budú Býci plní vášne, môžete sa tešiť na veľké množstvo nových milostných zážitkov a vďaka svojmu duševnému pokoju a vyrovnanosti stretnete kopu zaujímavých ľudí. V práci sa však pripravte na nezhody s nadriadenými, ktoré môžu vyústiť až do premýšľania nad novým zamestnaním. V partnerskom živote sa nebojte ukázať, akí naozaj ste, pretože iba tak máte možnosť nájsť si vzťah alebo vyriešiť nevypovedané s vašim partnerom.

Blíženci

August prinesie Blížencom veľa zvratov, a preto by ste sa nemali nechať pohltiť vašimi pocitmi a všetko si radšej vopred poriadne premyslieť. V tomto období budete náchylnejší na impulzívne správanie a žiarlivosť, ak si naň nedáte pozor, môžete čakať hádky s blízkymi alebo partnerom. Zároveň sa vám to bude komplikovať aj v práci, niektorým dokonca hrozí strata zamestnania alebo veľké finančné problémy.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Pre Rakov bude august ťažším mesiacom. Niekto z vašich blízkych vás zrazí na kolená a budete sa s tým musieť rýchlo vyrovnať a odpustiť mu, inak vás zlé myšlienky pohltia. Vďaka sklonom k tvrdohlavosti a neústupnosti miestami budete mať možnosť doriešiť staré krivdy a konflikty s partnerom. V práci sa nič zásadné neudeje, no ak vás niekto ponúkne nové miesto, veľmi dobre pouvažujte nad tým, či by vám zmena naozaj neprospela.

Lev

Na Levov čaká mesiac plný úspechov. Dariť sa vám bude nielen v práci, ale aj v osobnom živote. Vďaka tomu, že z vás bude vyžarovať pozitívna energia, pritiahnete do svojej blízkosti veľké množstvo ľudí. Kamkoľvek vkročíte, budete vítaní a každý sa s vami bude túžiť rozprávať. Vo vzťahoch bude panovať harmónia a pokoj, dokonca môžete začať rozmýšľať nad založením si rodiny.

Panna

V auguste budú Panny čeliť výkyvom nálad, a preto by ste v tomto období nemali prijímať dôležité životné rozhodnutia. Zároveň si dajte pozor, aby ste vďaka svojim emóciám nevybuchli na partnera, ktorému môžete ublížiť. Čo sa týka kariéry, v práci by ste sa mali naučiť trpezlivosti, pretože sa vám vďaka vašej cieľavedomosti konečne začne dariť. V auguste budete jednoducho sami sebou, nebudete sa báť vyjadriť názor, a preto čakajte pozitívne alebo negatívne následky.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 10:05