Zistite, čo si pre vás pripravili hviezdy v auguste.pexels
StoryEditor

Blíženci možno prídu o prácu, Rakov zradí niekto blízky. Toto si pre vás pripravili hviezdy v auguste

01.08.2022, 11:00
ASTRO

Niektorých čaká v auguste pokoj, zábava a úspechy, iných naopak konflikty, vypäté situácie či únava z ľudí a množstva povinností. Síce si hviezdy tento mesiac nepripravili pre každé znamenie len pozitívnu energiu a harmóniu, nemali by ste sa vzdávať a zlé obdobie jednoducho pretrpte.

Váhy

V tomto mesiaci budete veľmi spoločenskí, no mali by ste si dať pozor na vašu empatiu, kvôli ktorej budete na seba preberať problémy druhých. Pozornosť venujte aj financiám, aby ste neutrácali zbytočne a nedoplácali tak na svoju láskavosť a naivitu. To isté platí aj v práci, robte si svoju robotu, nie za druhých. Vo vzťahoch si naopak konečne oddýchnete od konfliktov, vaše city k partnerovi budú veľmi silné, no snažte sa o to, aby ste ho toľkou láskou nezadusili.

Škorpión

August prinesie Škorpiónom veľkú dávku tvrdohlavosti a hravosti. Tento mesiac si splníte svoje kariérne sny a dosiahnete všetko, čo si zaumienite. Naopak budete mať tendenciu nebrať ohľad na druhých, a preto si zvážte svoje priority a prispôsobte im svoje konanie. Komplikácie by mohli nastať aj vo vzťahoch, kde sa budete partnerovi venovať o čosi menej, vďaka čomu bude medzi vami vládnuť napätie, ktoré vyvrcholí otvorením starých konfliktov. Radšej sa preto sústreďte na prítomnosť. 

Strelec

Pre Strelcov bude august mesiacom plným sexuálnej energie, vášne a cestovania. Nebojte sa vybrať na dovolenku do zahraničia, kde môžete vypnúť a zažiť neuveriteľné erotické zážitky. Zároveň dostanete príležitosť porozmýšľať nad vašim doterajším životným štýlom, no pozor by ste si mali dať na výbušnosť, a to najmä v pracovnej komunikácii. Skúste sa jej zaviť aj pri partnerovi či blízkych, ktorých by ste mohli zbytočne zraniť.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Kozorožec

V tomto mesiaci sa Kozorožcom v práci nahromadí veľké množstvo povinností a s partnerom preto budete riešiť len kariérnu situáciu, čo vôbec nie je najlepšie. Čakajú na vás zmeny nálad, žiarlivosť a túžba všetko kontrolovať. Skúste si preto nájsť nejakú činnosť alebo spoločný program s partnerom, ktorý by vaše city upokojil a na nejaký čas vás zabavil.

Vodnár

Vodnárov čaká naozaj divoký mesiac, vďaka čomu sa budete cítiť ako na hojdačke. Na jednej strane si budete chcieť užiť leto, v práci sa prejaví váš perfekcionizmus a cieľavedomosť. Na druhej budete naopak presýtení ľuďmi, zabudnete počúvať svoje telo a kvôli neúspechom sa budete s pomocou obracať na druhých. Skúste si preto v auguste oddýchnuť, zbavte sa depresívnych stavov a uvidíte, že sa začnete cítiť pokojnejšie a vyrovnanejšie.

Ryby

Ryby by sa mali začiatkom mesiaca zamerať na kariéru, v ktorej budú excelovať. Na druhej strane bude vás august mesiac plný lásky a vášne. Ak ste zadaní, všetku pozornosť a čas budete chcieť venovať svojmu partnerovi, nezadaní si naopak môžu nájsť potenciálneho partnera. Využite toto pokojné obdobie a pripravte sa na novú etapu života, ktorá si pre vás pripravili kopu pozitívnych zmien.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 00:11