Zistite, čo vás tento rok čaká podľa dátumu vašich posledných narodenín.unsplash
StoryEditor

Zistite svoj osobný rok a čo vás čaká do ďalších narodenín. Vypočítajte si ho podľa jednoduchého návodu

26.07.2022, 09:00
ASTRO

Túžite vedieť, prečo sa vám nedarí, prečo ste prišli o dobrý post alebo ste sa rozišli s partnerom? Alebo naopak, chcete zistiť, či na vás niekde čaká osudová láska alebo máte rozbehnúť podnikanie napriek súčasnej situácii? Váš osobný rok a to, čo vás čaká do ďalších narodenín, si môžete vypočítať nasledovne.

Ak túžite zistiť, čo si pre vás tento rok pripravil, musíte sčítať všetky čísla z dátumu vašich posledných narodenín. To znamená, že scítate cifry dňa a mesiaca narodenia, ale s aktuálnym rokom.

Ak vám vyjde dvojciferné číslo, musíte číslice medzi sebou spočítať tak, aby vám zostalo len jednociferné číslo.

Výpočet by mal vyzerať nasledovne: Ak ste mali narodeniny 28. 3. 2022, spočítajte 2 + 8 + 3 + 2 + 0 + 2 + 2 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1. Keďže osobné ročné vibrácie sledujú deväťročné cykly, v tejto chvíli ste zistili, že máte osobný rok s vibráciou číslo 1, až do najbližších narodenín 28. 3. 2023, keď prejdete do roku 8. Ak sú aj vaše výpočty správne, môžeme sa pozrieť na charakteristiku jednotlivých rokov.

1 - Rok nových začiatkov a úspechu

Keďže je rok s číslom 1 najdôležitejším rokom deväťročného cyklu, je kľúčové, ako sa v tomto období zachováte a budete rozvíjať v nasledujúcich rokoch. Vo vzťahoch môžete očakávať kľud a pokoj, no ak ste nezadaní, dajte si pozor na rýchle vzplanutia lásky, ktoré rozhodne nevydržia dlho. Toto obdobie by ste sa mali zamerať na zmenu bydliska, zamestnania, partnera alebo do niečoho investujte a začnite novú cestu životom.

2 - Rok pomoci a spolupráce

V tomto osobnom roku by ste mali otvoriť svoje srdce. Skúste sa zamerať na svoje okolie, na ich želania a činy. Pomôžte svojim blízkym v núdzi, keď to bude potrebné, no nezabúdajte prijímať pomoc aj vy. Čo sa týka vzťahov, v roku s číslom dva sa často konajú rozvody, takže máte možnosť ukončiť nefunkčné manželstvo. Okrem novej lásky by ste sa mali zamerať aj na prácu, v ktorej môžete byť toto obdobie veľmi úspešní.

3 - Rok zábavy a spoločenského života

Tento rok by mal byť pre vás naozaj príjemný. Očakávajte priateľské stretnutia, kopec zábavy a nezabudnuteľné dovolenky. Skúste všetok čas využiť na tvorivé aktivity, no dávajte si pozor, aby ste si plytvanie peniazmi a hýrenie nepreniesli aj do ďalšieho roku, inak by to pre vás mohlo byť nebezpečné. Vo vzťahoch sa môžete tešiť na narodenie dieťaťa a v práci na úspech, nové možnosti či inšpiráciu.

4 - Rok usilovnej a vytrvalej práce

Po roku s číslom dva by ste si v tomto období mali dať pokoj od zábavy. Skúste radšej pozorne sledovať všetko, čo súvisí s vašou prácou a finančným zabezpečením, iba tak sa môžete vyhnúť problémom. Vo vzťahoch očakávajte stabilitu a rovnováhu, no snažte sa byť k svojmu partnerovi o čosi pozornejší. Zamerajte sa aj na svoje zdravie, nič neplaťte na poslednú chvíľu a doprajte si aj oddych.

5 - Rok zmien a oslobodenia

V osobnom roku s číslom 5 máte možnosť zmeniť svoj život od základu. Či už sa jedná o vaše bydlisko, vzťah alebo prácu. Čaká vás oslobodenie od všetkých obmedzení, a preto ak cítite potrebu zmeny, choďte si za tým. Tento rok však má aj svoju temnú stránku. Nabáda k neverám a konfliktom v partnerských či priateľských vzťahoch. Dajte si pozor aj na úrazy a nehody, ktoré vás môžu čakať na cestách či prechádzkach po prírode.

6 - Rok porozumenia a riešenia

Ak ste minulý rok zažívali veľa nedorozumení a otázok, v osobnom roku s číslom 6 vás čaká vyriešenie dlhoročným právnych či hmotných problémov. Všetko sa obráti na dobré, budete mať šťastie v práci a vo vzťahoch máte možnosť stretnúť osudovú lásku alebo začať chystať svadbu. Jednoducho, skúste sa zamerať najmä na to, aby ste si vždy vybrali tú správnu cestu.

7 - Rok duchovného rozvoja

Tento rok by ste sa mali zamerať na váš duchovný a intelektuálny rozvoj. Ak túžite študovať, hor sa do toho! Síce budete musieť prekonať niekoľko prekážok,  prejdete si náročnými a zložitými obdobiami, musíte byť za každých okolností trpezliví. Osobný rok s číslom sedem nepraje spoločenským kontaktom. Môžno sa ocitnete bez partnera, budete sa cítiť osamelo, no všetko zlé raz prehrmí.

8 - Rok financií

Ak ste sa v predošlých rokoch usilovne snažili a prešli ste si tŕnistými cestami, teraz sa vám konečne bude dariť. Jediné, na čo by ste si mali dať pozor sú finančné záležitosti. Svoj majetok preto spravujte veľmi opatrne, netrápte sa kvôli strate zamestnania či peňazí. O čosi menej sa vám bude dariť vo vzťahoch, kde vás potrápi kríza. Ak však nájdete porozumenie a rovnováhu, všetky problémy pominú.

9 - Rok dokončovania

Osobný rok s číslom deväť ukončuje cyklus, a preto využite každú príležitosť na dokončenie začatého. Zbavte sa všetkého, čo vám škodí a obmedzuje vás. Ak sa vám posledné obdobie nedarilo, teraz máte možnosť začať odznovu. Keďže tento rok značí koniec, môže sa stať, že ukončíte partnerské či priateľské vzťahy, ktoré už splnili svoju funkciu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 11:49