Numerológia vám prezradí, či bývate na správnej adrese.dreamstime
StoryEditor

Spoznajte numerológiu domova. Číslo bytu alebo domu prezradí, či bývate na správnej adrese

13.07.2022, 18:00
ASTRO

Numerológia dokáže odhaliť, aké sú vaše talenty, životné poslania, ako ste na tom so zdravím alebo to, akým smerom sa máte uberať. Energia čísel je tak silná, že vie predpovedať, ako sa budete cítiť na mieste, v ktorom žijete. Ak viete, aké je číslo vášho bytu alebo domu, pozrite sa s nami na to, čo vás čaká.

Je úplne jedno či bývate v dome alebo byte, vďaka numerológii môžete zistiť, ako sa na danom mieste budete cítiť. Najprv si odpovedzte na otázku, aké je číslo vášho domu. Potom si všetky čísla sčítajte a zistite ich súčet. Ak napríklad bývate v dome, ktorý má popisné číslo 350/8, číslo vášho domu je 3508. Tieto čísla si teraz musíte sčítať: 3+5+0+8=18. Keďže sa musíte dostať k jednocifernému číslu, spočítajte 1+8=9. Váš domov teda bude niesť číslo 9.

Ak žijete v byte, nezabudnite k popisnému číslu pripojiť aj číslo bytu. Pokiaľ vaše číslo obsahuje písmeno, využite nasledujúce rozdelenie ako číselný ekvivalent.

  • 1 – A, J, S
  • 2 – B, K, T
  • 3 – C, L, U
  • 4 – D, M, V
  • 5 – E, N, W
  • 6 – F, O, X
  • 7 – G, P, Y
  • 8 – H, Q, Z
  • 9 – I, R

V prípade, že bývate v byte číslo 4C, budete počítať takto: 4+3. K tomuto číslu potom pripočítajte výsledné číslo čísla popisného. Ak ste počítali správne, prečítajte si, čo vás na danom mieste čaká.

Domov s číslom 1

Podporuje nezávislosť, novosť, vynaliezavosť a vodcovstvo. Tento domov môže byť skvelý pre ľudí, ktorí nepracujú z domu alebo majú svoj vlastný podnik či firmu. Je ideálnym miestom pre páry, ktoré na jednej strane túžia po láske, no na druhej po samostatnosti a slobode. Bývanie na tomto mieste vám pomôže posilniť vašu osobnosť a sebavedomie.

Domov s číslom 2

Takéto miesto sa hodí najmä pre romantických partnerov, rodinky s deťmi alebo najlepších priateľov. Vládnuť tu bude príjemná a láskyplná atmosféra, vďaka ktorej sa bude každá návšteva vždy cítiť vítaná. Je to domov pre tých, ktorí sa radi obklopujú spomienkovými fotografiami a radi pozývajú k sebe svojich blízkych.

Domov s číslom 3

Domov, ktorý má číslo tri, je plný kreatívnych vibrácii, a preto môže byť vynikajúcim miestom pre všetky umelecké duše. Okrem toho sa v ňom budete neustále cítiť veselo a optimisticky. Jednoducho, nezhody vás budú obchádzať. Číslo tri je zábavné a živé, takže je to skvelé miesto pre spoločenské stretnutia či rôzne akcie.

Domov s číslom 4

Ak začínate s podnikaním, financiami alebo zakladáte rodinu, domov s číslom štyri môže byť pre vás skvelý. Toto číslo je najviac uzemnené zo všetkých, súvisí so zemou, a teda aj nehnuteľnosťami. Je to miesto pre investície, či už sa týkajú vás, vzdelania alebo financií.

Domov s číslom 5

Keďže je číslo päť zo všetkých číslic najviac spoločenské, toto miesto môže byť ideálne pre tých, ktorí k sebe radi pozývajú hostí, užívajú si slobodu a skúšajú nové veci. Ak máte radi dobrodružstvo, cestovanie, spoznávanie a vzrušenie, našli ste ten správny domov, pretože vás tu budú čakať samé prekvapenia.

Domov s číslom 6

V dome s číslom šesť sa bude cítiť šťastne naozaj každý. Ak si ho k tomu vyzdobíte peknými farbami, pohodlným nábytkom, dekoráciami a rastlinami, tento pocit sa môže zdvojnásobiť. Jednoducho, na tomto mieste budete mať potrebu starať sa o druhých, variť im a tešiť ich.

Domov s číslom 7

Keďže vás energia tohto miesta bude nútiť k hlbokému zamysleniu o sebe samých, domov s číslom sedem je ideálny najmä pre introvertov. Ak ste napríklad spisovateľ alebo študent rozhodne sa vám tu bude páčiť.

Domov s číslom 8

Na rozdiel od čísla jeden je domov s číslom osem skvelý pre ľudí, ktorí podnikajú z domu. Keďže je osmička číslom prosperity a hojnosti, toto miesto vám pomôže s akýmikoľvek problémami v oblasti podnikania a kariéry. Jednoducho, peniaze bude zarábať za vás.

Domov s číslom 9

Číslo deväť podporuje pocity lásky, súcitu a intuície na najvyššiu úroveň. Pokojne sa môže stať, že k vám ľudia budú chodiť po pomoc a cenné rady. Toto miesto totiž vyžaruje silnú pozitívnu energiu. U vás bude vítaný každý.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:28