Vzťah si môžete pokaziť aj vďaka týmto vlastnostiam.dreamstime
StoryEditor

Viete, čím si môžete pokaziť vzťah podľa horoskopu? Blíženci milujú drámy, Lev je príliš žiarlivý

24.06.2022, 09:00
ASTRO

Vzťahy sú občas komplikované. Niekedy medzi partnermi vládne pokoj, inokedy sa na ničom nevedia zhodnúť. Možno si vravíte, že pár konfliktov nikomu neuškodí, no myslí si to aj váš partner? Každé zo znamení zverokruhu má totiž vo svojej povahe vlastnosti, ktoré dokážu vzťah pokaziť. Zistite, ako ste na tom vy.

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka bývajú veľmi citliví a emocionálni. Tieto vlastnosti im však problémy nerobia. Najčastejším dôvodom, prečo sa s nimi partner rozhodne ukončiť vzťah, je prehnaná náladovosť. Raci, skúste sa zamyslieť nad tým, ako sa niekedy správate. Vaše výlevy totiž dokážu partnerovi ublížiť, unavujú ho, vďaka čomu sa s vami radšej rozíde, než by mal vaše správanie trpieť do konca života.

Lev

Tí, ktorí sa narodili v tomto ohnivom znamení, sú temperamentní a majú veľmi veľké ego. Potrebujú na seba neustále pútať pozornosť, pretože tieň im naháňa strach. Ak ich partner zatieni, ľahko sa u nich prejaví majetníckosť a žiarlivosť. Pre Levov je totiž ťažké pochopiť, že vzťah je najmä o dopĺňaní sa. Nezaslúži si predsa aj váš partner občas zažiariť? Nebojte sa, o svetlá reflektorov neprídete navždy, iba ich prepožičiate tomu, na kom vám záleží.

Panna

Pre ľudí narodených v znamení Panny je charakteristická najmä usilovnosť a pracovitosť. Vedia, čo v živote chcú, a preto si za tým idú stoj čo stoj. Aby však dosiahli svoj cieľ, často sa ním stávajú posadnutými a nevedia ho pustiť z hlavy, pokiaľ ho nemajú pod kontrolou. Pre vášho partnera však môže byť vaša neoblomnosť veľmi otravná, pretože naňho zabúdate. Skúste si preto nájsť čas a začnite sa venovať okrem seba aj niekomu inému.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:17