Vzťah si môžete pokaziť aj vďaka týmto vlastnostiam.dreamstime
StoryEditor

Viete, čím si môžete pokaziť vzťah podľa horoskopu? Blíženci milujú drámy, Lev je príliš žiarlivý

24.06.2022, 09:00
ASTRO

Vzťahy sú občas komplikované. Niekedy medzi partnermi vládne pokoj, inokedy sa na ničom nevedia zhodnúť. Možno si vravíte, že pár konfliktov nikomu neuškodí, no myslí si to aj váš partner? Každé zo znamení zverokruhu má totiž vo svojej povahe vlastnosti, ktoré dokážu vzťah pokaziť. Zistite, ako ste na tom vy.

Váhy

Ľudia narodení v znamení Váhy bývajú umelecky založení, ale čo sa týka vzťahov, potrebujú mať partnera neustále pod kontrolou. Túžia vedieť, čo robí alebo kde sa nachádza. Ich sociálne siete sú plné spoločných fotografii a to isté očakávajú aj od svojho partnera. Na jednej strane to môže byť roztomilé, no tento nepríjemný zlozvyk dokáže vo vzťahu spôsobiť aj konflikty. Váhy, nebuďte stíhačky a nechajte partnera trochu dýchať.

Škorpión

Vodné znamenie Škorpión je známe pre svoju veľkú vášeň a odvahu zdolávať všetky prekážky. Nielen vo vzťahu, ale aj v živote však má problém prijať realitu takú, aká je. Potrebuje mať všetko dokonalé, a keď to tak nie je, snaží sa to napraviť. Ak ste sa narodili v tomto znamení, mali by ste si uvedomiť, že každý z nás je jedineční, a preto by sa nepokúšajte pretvoriť svojho partnera na svoj obraz.

Strelec

Strelci sú zvedavé duše, ktoré milujú vzrušenie a dobrodružstvo. Vo vzťahu však očakávajú, že ich partner bude taký istý. Netúžia po konfliktoch ani každodenných obyčajných činnostiach, stále sa snažia nájsť niečo nové. Ich problémom je, že majú nereálne predstavy o tom, ako by mal vyzerať vzťah. Strelci, skúste občas spomaliť vo svojich túžbach po vzrušení a ochutnajte aj iné stránky, ktoré vám život ponúka.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 03:33