Africký horoskop je presnejší ako ten tradičný.dreamstime
StoryEditor

Tržnica, predok aj cestovateľ. Tento africký horoskop má zvláštne znamenia, ale patrí k najpresnejším

30.03.2023, 11:00
ASTRO

Podľa tradičného horoskopu sa riadi takmer každý, no veštili ste si niekedy pomocou afrického? Síce sa tiež skladá z dvanástich znamení, no podľa mnohých je jedným z najpresnejších. Dokáže prezradiť mnohé o vašom osude či osobnostných črtách. Pozrite sa, ku ktorému znameniu patríte.

Cestovateľ

  • 4. september až 3. október

Ak ste sa narodili v znamení Cestovateľa, zrejme ste veľmi neposedný a zvedavý človek. Podľa afrického horoskopu túžite neustále objavovať, skúšať a spoznávať nové veci. Nenávidíte rutinu, potrebujete stále niečo zažívať a plniť si všetky svoje túžby a sny. Keďže milujete výzvy a zmeny, vo vzťahoch je to s vami trochu ťažšie. Nedokážete dlho sedieť na jednom mieste, a preto potrebujete vedľa seba niekoho, kto vám je veľmi podobný. Vašimi najúspešnejšími mesiacmi sú január a september, dňom štvrtok.

image

Znamenie Cestovateľ

dreamstime

Vzdialenosť

  • 4. október až 3. november

Toto znemenie je nositeľom bujnej fantázie, spontánnosti, kreativity, ale aj netrpezlivosti. Tí, ktorí sa narodili ako Vzdialenosť, sa riadia svojím inštinktom, a preto vedia vyriešiť aj ťažšie situácie. Vždy si dávate reálne ciele a radi sa vzdelávate. Vašou slabou stránkou je, že vás stabilita a vzťahy veľmi desia. Ak sa však do niekoho napokon zaľúbite, ste oddaní, verní a úprimní. Vašimi najúspešnejšími mesiacmi sú február a október, najúspešnejším dňom piatok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 16:38