Africký horoskop je presnejší ako ten tradičný.dreamstime
StoryEditor

Tržnica, predok aj cestovateľ. Tento africký horoskop má zvláštne znamenia, ale patrí k najpresnejším

30.03.2023, 11:00
ASTRO

Podľa tradičného horoskopu sa riadi takmer každý, no veštili ste si niekedy pomocou afrického? Síce sa tiež skladá z dvanástich znamení, no podľa mnohých je jedným z najpresnejších. Dokáže prezradiť mnohé o vašom osude či osobnostných črtách. Pozrite sa, ku ktorému znameniu patríte.

Tržnica

  • 5. máj až 4. jún

Pokiaľ patríte k znameniu Tržnice, ste stabilný, optimistický a impulzívny človek. Aj keď si budete musieť prejsť ťažkou situáciou, dokážete sa rýchlo pozbierať a všetko skvele zvládnuť. Občas bývate dramatický, bojazlivý a plný temných myšlienok. Ak to preženiete, môžete stratiť veľa energie, najmä čo sa týka partnerských vzťahov. V spoločnosti ste obľúbený, a to najmä preto, že milujete klebety a zábavu. Vašimi mesiacmi sú máj a september, úspešným dňom nedeľa.

Predok

  • 5. jún až 4. júl

Ľudia narodení v znamení Predka bývajú féroví, vnímaví a silní. Majú zmysel pre vodcovstvo a spravodlivosť. Ich ego je veľmi silné, a preto túžia po neustálej pozornosti, chvále a uznaní. Často sa však vďaka tomu stávajú voči druhým manipulatívni. Dobrodružstvo a nové veci ich nelákajú, skôr si vážia tradície. Vo vzťahoch sú, naopak, skvelými partnermi. Vedia riešiť konflikty a pre svoju lásku sú schopní urobiť čokoľvek. Vašimi úspešnými mesiacmi sú október a jún, šťastným dňom pondelok.

image

Znamenie Predok

unsplash

Sudca

  • 5. júl až 4. august

Ak ste sa narodili v tomto znamení, vaša osobnosť je magnetizujúca. Ste charizmatický, obľúbený a štedrý človek. Keďže viete využiť svoje silné, ale aj slabé stránky, pre mnohých ste veľkou inšpiráciou. Vaše rozhodnutia sú výsledkom dlhého uvažovania, a preto si za nimi vždy pevne stojíte. Materiálny svet vám nie je cudzí, no najlepšie sa cítite v tom duchovnom, vďaka čomu dokážete prekonať strach či pochybnosti. Vašimi úspešnými mesiacmi sú júl a november, ideálnym dňom je utorok.

Kolový orech

  • 5. august až 3. september

Tí, ktorí sa narodili v Kolovom orechu, patria k jedným z najšťastnejších a najoptimistickejších znamení afrického horoskopu. Ste citliví, odvážni, občas trochu chaotickí. Nedokážete sedieť na jednom mieste, a preto sa veľa vzdelávate a čítate. Viete, ako sa baviť a využiť svoju sexuálnu energiu. Vo vzťahu hľadáte niekoho, kto pre vás bude oporou, ale aj dobrodružstvom. Neznášate totiž rutinu, neustále potrebujete objavovať niečo nové. Vašimi úspešnými mesiacmi sú december a august, dňom streda.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:47