Africký horoskop je presnejší ako ten tradičný.dreamstime
StoryEditor

Tržnica, predok aj cestovateľ. Tento africký horoskop má zvláštne znamenia, ale patrí k najpresnejším

30.03.2023, 11:00
ASTRO

Podľa tradičného horoskopu sa riadi takmer každý, no veštili ste si niekedy pomocou afrického? Síce sa tiež skladá z dvanástich znamení, no podľa mnohých je jedným z najpresnejších. Dokáže prezradiť mnohé o vašom osude či osobnostných črtách. Pozrite sa, ku ktorému znameniu patríte.

Dieťa sveta

  • 4. november až 3. december

Ste dieťaťom šťasteny. Život beriete s ľahkosťou, optimizmom a nadhľadom, vďaka čomu ste väčšinou obklopení dobrou spoločnosťou. Vynikáte komunikačnými schopnosťami, a preto nemáte problém nájsť si dobrú prácu či partnera. Občas skĺznete do naivnosti, no stále zostávate úprimnými a spontánnymi. Aj keď sa viete rýchlo rozčúliť, nedokážete sa dlho hnevať. Vaše najúspešnejšie mesiace sú marec a november, dňom sobota.

Úroda a sýpka

  • 4. december až 3. január

Toto znamenie patrí v africkom horoskope k tým najšťastnejším a vzhľadom na jeho prirodzenú pracovitosť a energickosť, aj k tým najbohatším. Ľudia, ktorí sa narodili ako Úroda a sýpka, bývajú otvorení, komunikatívni a veľkorysí. Niekedy poviete niečo, čo napokon ľutujete, no aj tak nemáte problém zapadnúť do hocijakej spoločnosti. Vaším cieľom je úspech, a to nie len v práci, ale aj vo vzťahoch. Vaše ideálne mesiace sú december a apríl, úspešným dňom utorok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 14:11