Nielen hviezdy, ale aj stromy dokážu predpovedať osud.unsplash
StoryEditor

Keltský horoskop podľa stromov odhalí to, kým ste a aký osud vás čaká? Zistite to!

12.12.2023, 16:10
ASTRO

Kelti mali odpradávna silný vzťah k prírode. Vďaka stromom vedeli zistiť, aký osud váš čaká a ktoré povahové vlastnosti u vás dominujú. Ste impulzívne, panovačné, citlivé alebo naopak sebavedomé a láskavé? Zistite, čo o vás prezrádza keltský horoskop stromov.

Vŕba

1. 2. - 10.3. a 3.9. - 12.9.

Tí, ktorí sa narodili v tomto období bývajú jemní, pôvabní, no zároveň aj pre okolie tajomní. Ste veľmi citlivé, inteligentné a intuitívne duše s výnimočnými umeleckými schopnosťami. Naopak, vo vzťahoch bývate náročné. Niekedy sa dokonca správate ako malé dieťa, pretože si krikom a plačom vynucujete pozornosť. Dávajte si však pozor na vaše manipulatívne schopnosti, nejedného človeka nimi môžete odradiť.

Lipa

11.3. - 20.3. a 13.9. - 22.9.

Ste trpezliví, čarovní, no aj trochu pohodlní a leniví. Aj keď ste v citoch či názoroch občas nestále, najlepšia je pre vás stabilita, a to najmä vo vzťahoch. Ste však silná a spoločenská osobnosť, ktorá sa dokáže obetovať a pomôcť každému, kto to potrebuje. Viete, ako potešiť svojho partnera a ukázať mu, že vám na ňom záleží, no na druhej strane, bývate žiarlivé a panovačné.

image

Lipa

dreamstime

Dub

21.3.

Ľudia, ktorí sa narodili v deň jarnej rovnodennosti, bývajú odvážni, hrdí a tešiť sa môžu aj pevnému zdraviu. Sú pohostinní, spoločenskí, ale aj inteligentní a veľmi obľúbení. Nezanášajú ohováranie, intrigy a vedia si vypočuť každý jeden názor. Na druhej strane si cenia vlastnú slobodu, a preto ich len tak nevidieť ruka v ruke s nejakým partnerom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 20:00