Katarína Kincelová
StoryEditor

Zlatica Švajdová Puškárová: Najkrajšie materské vyznanie

21.12.2017, 12:48
Celebrity
Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová si užíva čas strávený so svojimi dvoma synmi viac, ako čokoľvek iné. Pred Vianocami ju premohli emócie a vyznala sa zo svojej lásky k deťom.

Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová si materské povinnosti vychutnáva plným priehrštím. V máji sa jej totiž narodil druhý syn Adam Jaroslav a Zlatica sa spolu s manželom Patrikom točí okolo neho. Nezanedbávajú pritom ani staršieho Lea a všetok voľný čas trávia spolu.

Zlatica sa nikdy netajila tým, že si chce čas so svojimi deťmi užiť čo najviac. „Začala som nosiť kľúče na krku, lebo ich nikdy neviem nájsť. Topánky musia spĺňať kritérium okamžitého obutia, často by som potrebovala štyri ruky a keď s obrovským počtom rôznych vecí nastupujem do výťahu, mám pocit, že výťah nastupuje do mňa. Keď ďakujem génom za super pleť, lebo maľovanie zdržiava, keď sa vyobliekané bábo s veľkým úsmevom pokaká, keď potrebuje všetko vidieť a netrápi ho, že nič iné nestíhate, keď sa učíte, naháňate umývanie zubov a poctivo počúvate všetky športové výsledky sveta, lebo tie Leo miluje. A️j také je obdobie MAMAM, ale je to nekonečné zmysluplné šťastie,“ vyznala sa takto pred Vianocami spokojná mama dvoch synov na sociálnej sieti.

„Áno, všetky tie nočné kŕmenia a sladké bľabotanie, radosť keď sa Leovi darí v škole aj na  tréningoch. Keď s Paťom vedieme našich chlapcov v atmosfére šťastnej a pohodovej rodiny. Keď sa s deťmi hráme, bláznime, keď máme čas, ktorý ľudia strácajú rýchlym bytím. Očakávame Vianoce, pečieme, zdobíme, tešíme sa zo života, rodinujeme a prajeme spomalenie aj iným,“ dodáva Zlatica, ktorá si už určite pomaly balí kufre a lyže na hory. Tento rok to totiž budú prvé zasnežené sviatky pre malého Adamka v kruhu milujúcej rodiny.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:34