Zlatica od novembra bojuje so zdravotnými problémami.
StoryEditor

Patrik Švajda má novú partnerku: So Zlaticou nateraz pár tvoriť nebude!

10.04.2024, 14:19
Celebrity

Obľúbená moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová (47) sa stiahla v novembri minulého roka z televíznych obrazoviek kvôli zdravotným problémom. Diváci nevídavali ani jej manžela a moderátorskeho parťáka z Televíznych novín Patrika Švajdu (52). Moderátor sa vracia, ale bez Zlatky. Po jeho boku bude moderátorka Danica Nejedlá (50).

Diváci si už dávnejšie všimli, že po tom čo sa Zlatica zo zdravotných problémov vytratila z Televíznych novín začal v nich absentovať aj Patrik Švajda. Mnohí začali okamžite špekulovať, či si naschvál pomenil služby, aby bol doma so Zlaticou alebo má iba bežné voľno. Pravda však bola niekde úplne inde. „V hlavnej spravodajskej relácii sa snažíme udržiavať stabilné moderátorské dvojice, aby sme zachovali divácky komfort. V prípade, že jeden z moderátorov nie je k dispozícii, nevysiela ani jeho kolega,“ vysvetlila Markíza pre pluska.sk, prečo moderátor zmizol z obrazoviek.

Televízia sa rozhodla, že miešať páry vo večerných správach nechce a to z dôvodu, aby nemal divák chaos v tom, kto s kým tvorí v štúdiu pár. Nedávno sa im totiž vytratila stálica Mária Chreneková-Pietrová, ktorá čochvíľa odíde pretože, že čaká vytúžené bábätko.

Záskoky

V Televíznych novinách na Markíze sa občas Švajde objavil, ale len v nedeľu, keď zaskakoval za Viktora Vinczeho, ktorý v ten večer moderuje tanečnú šou Let´s Dance. Diváci, tak vyhodnotili, že Patrika už tak často v moderátorskom kresle neuvidia. Nie je to tak. Prišla zmena, ktorá fanúšikov známych tvári poteší. Ako televíznu parťáčku dostal Danicu Nejedlú, s ktorou bude do príchodu Zlatice tvoriť stabilný moderátorský pár.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09