profimedia
StoryEditor

Osudové číslo odhalí aj to, čo si o sebe nepriznáte. Čo hovorí o vás?

11.09.2021, 07:45
Životný štýl
Na to, akými vlastnosťami disponujeme, nepoukazuje len astrológia a obdobie znamenia zverokruhu, v ktorom sme sa narodili. Svoje má čo ''povedať'' aj numerológia. Či to platí? Posúďte!

Osobnostné číslo 3:
Učiteľ
Trojka je dynamické číslo. Ľudia s takýmto kľúčovým číslom sú smelí, nezávislí, aktívni a populárni. V živote by chceli dokázať niečo majestátne, aby si ich ľudstvo pamätalo. Nevyhovujú im podriadené posty, a preto sa vyhýbajú zamestnaniam, kde ich riadia druhí. To však môže byť niekedy viac na škodu, než na úžitok - a niektorí ľudia narodení pod týmto osobnostným číslom sa vedia poriadne popáliť. 

Majú podrezaný jazyk, takže sa uplatnia v profesiách ako rečník, poradca, učiteľ či spisovateľ. Sú pravdovravní a čestní, milujú poriadok a disciplínu. Ide o pevne stavaných ľudí, ktorým slúži zdravie. Optimizmus im nechýba. Jedným z ich problémov je slabosť pre flirty, sex a neveru. V rámci zdravia by mali ustriehnuť pečeň – je žiaduce pravidelne ju čistiť.

Osobnostné číslo 4:
„Komplikátor“
Štvorka je azda najzložitejšie osobnostné číslo. Jeho nositelia sú nedôverčiví a ťažšie sa prebíjajú životom. Majú pochybovačnú povahu a iní ľudia ich považujú aj za tvrdohlavých. Sú to viac-menej extrémisti – buď sú na úplnom vrchu, alebo klesnú na dno. Celý život musia odolávať kritike a opozícii. Silnou stránkou „štvoriek“ je trpezlivosť, ktorú im môžu ostatní skutočne závidieť. Práve túto vlastnosť by mali využívať naplno, nakoľko im dokáže pomôcť nielen v pracovnom, ale aj v milostnom živote. 

Drieme v nich sociálne cítenie, často sa zasluhujú o reformy v prospech biednych a inak marginalizovaných. Nepriťahuje ich hromadenie bohatstva. Ak peniaze zarobia, rýchlo ich aj minú. Sú príťažliví pre opačné pohlavie; pre mnohé ľúbostné aféry však bývajú nešťastní v citovej sfére. V rámci zdravia by mali ustriehnuť hlavu, nervy, spánok a psyché.

Osobnostné číslo 5:
Mysliteľ
Takzvaní päťkoví ľudia majú jemnú a krehkú povahu. Sú to praví myslitelia a intelektuáli. Celučičký život chcú zasvätiť vzdelávaniu. Rýchlo sa rozhodujú a milujú zmeny. Sú obdarení schopnosťou špekulovať, vďaka čomu si do života priťahujú nemalé peniaze. Vyhýbať by sa však mali hazardným hrám. Priateľstvá nadväzujú rýchlo, ale keďže sú nestáli, skoncovať s nimi dokážu počas jednej jedinej sekundy. V skutočnosti však ubližujú najviac sami sebe, pretože si v sebe nesú nedoriešené veci, ktoré sa väčšinou zvyknú nahromadiť a následne vybuchnúť.

Sudičky im dali do vienka ale aj výbornú intuíciu. Iní ľudia majú pocit, že „päťkovci“ čítajú ich myšlienky. Zbožňujú cestovanie, často sa sťahujú ďaleko od svojich rodín. Bývajú tolerantní – a šíria idey všerešpektu. Z hľadiska zdravia ich ohrozujú najmä starosti s pevnými časťami organizmu alebo so svalstvom či s nervami.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:18