profimedia
StoryEditor

Perzský horoskop patrí k tým najpresnejším na svete. Zhoduje sa s vaším znamením?

23.08.2021, 19:30
Životný štýl
Perzský horoskop symbolizuje zvieratá, ktoré sú akýmsi ochrancom človeka narodeného v danom období. Okrem iného od neho človek získava aj vlastnosti.

Orol (11.7.-7.8.)

Vtačí kráľ sa chová kráľovsky aj na zemi. Títo ľudia bývajú prirodzení vodcovia, sú autoritatívni a s radosťou pomáhajú druhým rásť. Orly majú väčšinou šťastný osud a takmer všetko, do čoho sa pustia, im ide od ruky. Mnoho ľudí si myslí, že majú v živote šťastie, no faktom je, že si všetko poctivo vydrú. Vďaka tomu tiež ovplývajú múdrosťou, akú im nejedno znamenie závidí.

Prasa (8.8.-4.9.)

Tak isto, ako Orly, aj ľudia narodení v znamení Prasaťa, sú mimoriadne pracovití a usilovní. Obvykle sú tiež veľmi húževnatí a spoľahliví. V prípade, že ich máte vo svojom okolí, si môžete byť istí, že k vám budú stále úprimní a lojálni. Práve to je dôvodom, prečo bývajú dlho sami a istý čas trvá, kým k sebe nájdu toho správneho partnera, ktorý chápe jednoduchú, no účinnú filozofiu ich životného štýlu.

Žrebec (5.9.-3.10.)

V tomto symbole sa rodia údajne krásni ľudia. Nielen ženy, ale aj muži narodení v tomto časovom rozmedzí bývajú okuzľujúci, plní charizmy a obľúbení. Životom sa im tak kráča o čosi ľahšie - a to napriek tomu, že majú problém ''udržať'' si partnera. Žrebci sa neboja zmien a radi riskujú, kvôli čomu síce z času na čas stratia, no na druhej strane získajú možnosti, o ktorým sa druhým len zdá.

Havran (4.10.-31.10.)

Záhadné znamenie, ktoré pôsobí nielen tajomne, ale tajomno miluje objavovať. Chce vedieť všetko - hlavne to, čo je neprebádané, a tak, ak chcete udržať jeho pozornosť, stavte na nové veci. Neznamená to, že máte meniť svoju identitu, skôr dbajte ohľad na to, aby ste sa nenudili - Havrany totiž potrebujú neustály adrenalín. Viac než materiálne veci sa zaujímajú o duchovno a o veci tým spojené.

Kohút (1.11.-28.11.)

Kohúty sú typické pre svoju výbušnú povahu. Väčšina z nich neznesie odpor a majú tendenciu byť stále v autoritatívnej pozícii, ktorá im umožňuje byť vyššie nad inými. V prípade, že im budete odporovať, vedia vám ublížiť - no na druhú stranu vo svojej pokojnej fázy vám dajú prvé aj to posledné. Práve preto k nim druhí väčšinou času vzhliadajú.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:23