dreamstime
StoryEditor

Presnejší než horoskop! Čo o vás prezradí deň, v ktorom ste sa narodili?

27.06.2021, 14:15
Životný štýl
Už naše staré mamy verili, že v deň, kedy sme sa narodili, hovorí o našej povahe viac, než by sme verili. Je to skutočne tak?

Štvrtok

Títo ľudia síce milujú rodinu a deti, no do určitého veku potrebujú slobodu a užívať si život plnými dúškami. Vo vzťahoch totiž bývajú verní, no v skutočnosti nechcú mať pocit, že niečo stratili - a preto idú často cez svoje vlastné limity. Vtedy vedia síce ľuďom ublížiť, no inak sú to veľkorysí a čestní ľudia. Ich extrovertná povaha im zabezpečuje to, že sú stále stredobodom pozornosti, čím sa môžu zdať na prví pohľad ako povýšeneckí. Nedajte sa však oklamať prvým dojmom. 

Piatok

Ak ste sa narodili v piatok, je vysoko pravdepodobné, že milujete umenie, módu, estetiku - jednoducho všetké ''pekné''. Ste človekom, ktorý prináša tomuto svetu pokoj a všade navôkol vyžarujete harmóniu. Vášeň prejavujete vo všetkom, čo robíte - a práve preto sa vám darí najmä po pracovnej oblasti. Nevýhodou je, že vaša túžba po krásne často presahuje do nereálnych scénarov, ktoré ničia nielen váš rozpočet, ale aj vaše vzťahy.

Sobota

Ľudia narodení v sobotu sú často považovaní za pracovitých a starostlivých. Stále dbajú ohľad na to, aby sa ľudia okolo nich cítili najlepšie a aby bolo všetko v poriadku. Sú to dobrí organizátori, ale aj tímoví hráči či dokonca lídri, ktorí si idú cieľavedomo za svojim. Ak sa do niečoho pustia, ich tvrdá práca im umožní dosiahnuť aj výsledky, ktoré nikto nečakal. Vo vzťahoch sú verní a stále dbajú na to, aby v nich panovala harmónia. Na druhej strane sú to hĺbavé osobnosti, ktoré môžu rýchlo prepadnúť do zlých nálad. 

Nedeľa

Silné osobnosti, ktoré však majú sklony k pyšnosti. Ak ste sa narodili v nedeľu, pravdepodobne ovplývate nekonečnou energiou a dobrou aurou, ktorá vyčarí každému úsmev na tvári. Ste také slniečko, pri ktorom sa cíti každý človek dobre. Nevýhodou je, že ste si svojej hodnoty až príliš dobre vedomý - a neraz sa tak správa mierne povýšenecky. Nehovoriac o tom, že túži po tom, aby si celý život užíval. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:24