profimedia
StoryEditor

Kočovný horoskop, ktorým sa riadili ešte naši predkovia. Pozrite sa, do akého znamenia podľa neho patríte

12.01.2022, 20:30
Životný štýl
Klasické charakteristické črty a vlastnosti svojho znamenia už zrejme všetci poznáme. Viete však, k akému znameniu patríte v cigánskom horoskope, ktorým sa kedysi riadili kočovníci?

Dýka

Dátumy narodenia: 21.3.-20.4.

Vďaka svojej bojovnosti a neohrozenosti sú neodolateľní. Priťahujú druhé pohlavie ako včely med. Milujú slobodu, nemajú radi stereotyp a monotónny život. Sú to ľudia typu kam vietor, tam plášť. S veľkým nadšením sa vrhajú do nových projektov, ale nič sa im nepodarí dotiahnuť do konca, a tak väčšinu práce za nich urobia iní. Sú ohnivými milencami, milujú intenzívne a búrlivo. Sú ako prebúdzajúca jar, počas ktorej sa narodili, či ako studená dýka.

Koruna

Dátumy narodenia: 21.4.-20.5.

Sú spoľahliví, majú úžasný dar presnosti a celý svoj život robia len správne rozhodnutia. Sú konzervatívni, na každú zmenu si dlho zvykajú, pretože si nadovšetko ctia svoje rituály a dlhoročné zvyky. Vedia, čo chcú, a postupne a trpezlivo si to presadia. Charakteristickou črtou ich povahy je opatrnosť. Zvyčajne si dlho a dôkladne  všetko popremýšľajú a zvážia zo všetkých strán, kým prijmú akékoľvek rozhodnutie. Sú spoľahlivými partnermi, ale partnera považujú za svoje vlastníctvo.

Sviečka

Dátumy narodenia: 21.5.-20.6.

Sú majstrami v komunikácii, slovami opijú každého, kto sa nechá zmanipulovať ich sladkým prejavom. Očaria, zaujmú a zmagnetizujú všetkých navôkol. Sú veselí, otvorení, spontánni, spoločneskí, sú otvorení životu, novým situáciám, milujú zábavu. Vedia žiť naplno a prispôsobia sa akejkoľvek situácii. Potrebujú však aj samotu, aby opäť našli zdroj svojej nekonečnej energie a hlbokého chápania života. Vedia si oceniť veselú myseľ, ale aj chvíľky ticha venované hĺbavým myšlienkam.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:54